High Power Astro Lite ya da Akasa Cobra

Akasa aldımda fan sesi gerçekten baya bir geliyor, 40 db geliyor sanırım normalde benim fanlar 25-30 db ama akasa psunun fanı onlardan biraz fazla çıkıyor bu yüzden takıntı yaptım. :D

USB bellek olarak Slicon power aldım gerçekten çok iyi, saniyede 60-70 mb yazma değerlerine ulaşıyor.

Ben kişisel olarak Sandisk ürünlerini tavsiye etmiyorum. Cruzer Blade USB belleği vardı ve aklına estiğinde bilgisayar tarafından okunuyordu. Bilgisayar, televizyon vb. cihazlarda da denedim ve ine aynı sorun vardı. Birçok kişi de Sandisk'in USB belleklerinden şikayetçidir.

Ben kişisel olarak Sandisk ürünlerini tavsiye etmiyorum. Cruzer Blade USB belleği vardı ve aklına estiğinde bilgisayar tarafından okunuyordu. Bilgisayar, televizyon vb. cihazlarda da denedim ve ine aynı sorun vardı. Birçok kişi de Sandisk'in USB belleklerinden şikayetçidir.
Benim aldığım sandisk marka mı ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı