Elektronik High Power Element BR 750W 2.299 TL

Şahsen Tier'dan pek anlamam.

@yusuf7878 Hocam, A650BN ve BNL ile karşılaştırsak? Fan ve iç donanım olarak.
Elimde 11.7V veren TR-2 yada Smart 700W vardı, bozulana kadar beklemek yerine "Değiştirsem mi?" diyorum. 6700XT ile kullanılıyor.

Şahsen Tier'dan pek anlamam.

@yusuf7878 Hocam, A650BN ve BNL ile karşılaştırsak? Fan ve iç donanım olarak.
Elimde 11.7V veren TR-2 yada Smart 700W vardı, bozulana kadar beklemek yerine "Değiştirsem mi?" diyorum. 6700XT ile kullanılıyor.
Hiç bilgi yok hocam. Sadece DC-DC olduğunu ve bazı yerlerde taepo kullandığını biliyoruz bu kadar. Karşılaştırmak pek mümkün değil lakin bomba olacağını sanmıyorum.

Full range değil ve biraz sesli çalışıyor diye biliyorum. Double forward kullanılıyor biraz eski teknoloji ama bu fiyata bu segment psu var mı zannetmiyorum.

Full range değil ve biraz sesli çalışıyor diye biliyorum. Double forward kullanılıyor biraz eski teknoloji ama bu fiyata bu segment PSU var mı zannetmiyorum.

Türkiye pazarına üretilmiş bir model zaten. Full range olmamasının nedeni budur. Double forward bu bütçede normal. LLC görmek imkansıza yakın bu bütçede.

Hiç bilgi yok hocam. Sadece DC-DC olduğunu ve bazı yerlerde taepo kullandığını biliyoruz bu kadar. Karşılaştırmak pek mümkün değil lakin bomba olacağını sanmıyorum.
Dediğim ThermaleTake 11.45V veriyormuş, hatta RX 6700XT'i 155W'e kilitledi OCCT'de.
Değişmesi lazım gibi duruyor.

Dediğim ThermaleTake 11.45V veriyormuş, hatta RX 6700XT'i 155W'e kilitledi OCCT'de.
Değişmesi lazım gibi duruyor.
DC-DC olmayan halidir diye düşünüyorum. Değiştirin hocam. 11,45 çok düşük.

Pek bir model yok 2000TL civarında. MSI MAG A650bnl veyahut bu konudaki High Power'a bakılabilir.
Sağolun hocam, BNL alıyım ben. Enazından rehberiniz ile kalitesini biliyorum, fanıda sessiz.
650W'ta yeterli zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı