High Power element BR750 80+ Bronze PSU alınır mı?

Ayberk Yıldız

Kilopat
Daha fazla  
  • R5 7500F.
  • RX 7700 XT.
  • 32 GB RAM.
  • 1 TB KC3000.
  • 240mm CM sıvı soğutma
  • Gigabyte B650M S2H
Bu sistemi emanet etmeyi düşündüğüm güç kaynağı;

Veya
High Power Elite 750W 80+ Bronze Atx Güç Kaynağı (HP1-N750BR-E12S)

Hakkında bildiklerinizi, öneri ve tavsiyelerinizi iletmenizi rica ediyorum.

Günlerdir PSU arıyorum, artık her modele tıkladım girdim inceledim ve sıkıldım baktıklarımın çoğunun beni idare edecek seviyede olduğunu düşünüyorum.

Sizlerin de düşüncelerini bekliyorum.

@Oreki

Son düzenleme:
Bu ikili hakkında elde neredeyse hiç bilgi yok. O yüzden şu alınmalı:

Parça parça alıyordum İtopya'da kampanya geldi direk sistem aldım VOK-NEWYEAR 2/AMD Ryzen 5 7500F/GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB/32GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM RAM'i 6000MHz CL32
1 TB KC3000 de SSD yaptım bu sistemi aldım PSU'su iyi mi sizce.(FSP)

H3-Pro ise fena değil alınabilir.
Şimdi baktım FSP Hydro K PRO 850 W

Bir de anakartlar hakkında bilginiz varsa son açtığım konuda da yardımcı olabilir misiniz rica etsem 🙏 @Oreki

Şimdi baktım FSP Hydro K PRO 850 W

Bir de anakartlar hakkında bilginiz varsa son açtığım konuda da yardımcı olabilir misiniz rica etsem 🙏 @Oreki
Veya şöyle diğer konudan kopyalayıp buraya yazıyorum;
İyi günler, İtopya'dan hazır sistem aldım; VOK-NEWYEAR 2/AMD Ryzen 5 7500F/GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB/32GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM
Yalnız bu sistemi özelleştirdim. RAM, SSD ve sıvı soğutma ekledim haricinde de anakartı Gaming X olarak değiştirecektim, aceleden unuttum siparişi verdim. Sonrasında aradım değiştirir misiniz diye sordum. Maalesef dediler iptal edip tekrardan sipariş oluşturmak gerekiyormuş iade işlemleriyle uğraşmak istemiyorum. İki anakart arasında beni etkileyecek bir fark var mı?

Gigabyte A620M DS3H (Sistemdeki.)
Gigabyte A620M Gaming X (Değiştirmek istediğim.)

550w Mwe v2 bronze 230v biraz daha ucuz bence daha mantıklı hem daha iyi bir psu

Şurada varmış daha ucuza ama fotoğraftaki White olan sürümü diye görünüyor. Riske atmazdım.

Bir de içyapı olarak XPG Pylon daha iyi, performans konusunda da değişken. Birisi bir yerde öteki başka bir alanda daha iyi. Hiç riske atmazdım ben alacak olsam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı