High Power HP1 J750GD F12S 750W 80+ Gold CPU kablo uzunluğu

Lakuri

Picopat
Katılım
2 Kasım 2020
Mesajlar
197
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,

Aşağıda linkini bıraktığım güç kaynağını satın almak istiyorum. Ancak, CPU kablosunun uzunluğu ile ilgili sorun yaşayanlar olmuş. Middle Tower bir kasam ve mATX bir anakartım var. Kablo uzunluğu olarak sorun çıkarır mı? Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim. Üreticinin sitesinde kablo uzunlukları belirtilmemiş.


Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanızı ve anakartınızı belirtin.
Ancak bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
 
Rampage trapper ve Asus b450m-k CPU güç girişi en üstte
Bence kasayıda değiştirin çok kötü çünkü.
Yetişmeyeceğini düşünmüyorum, yetişmeme ihtimali çok düşük.
 
Kasanın nesi kötü hocam? Havalandırmasından gayet memnunum.
Rampage gibi markalar Çin'de merdiven altında üretilmiş ürünleri getirip logo basıp satan markalar. Çöp olsa alınmaz onların elinden.
 
Rampage gibi markalar Çin'de merdiven altında üretilmiş ürünleri getirip logo basıp satan markalar. Çöp olsa alınmaz onların elinden.
Bahsettiğiniz şey güç kaynağı vb. hassas elektronik donanım için geçerli. Ancak, aşırı ön yargılı olmak her zaman bizim zararımıza olmakta. Kulaklık, laptop soğutucu vb. çeşitli harici donanımlarımda rampage ibaresi bulunmakta ve en yenisi bana 3 yıldan daha uzun bir süredir eşlik etmekte.

Bu sebeple dediklerinize tam olarak katılamayacağım hatta PSU tier list'e bakarsanız FTX ve ETX model güç kaynaklarının tier B içerisinde olduğunu görebilirsiniz. Bu konu hakkında ufak bir araştırma yapmıştım. Ünlü bir markanın fanı değiştirilmiş bir modeliydi. Yani rampage sadece kalitesiz ürün (çöp değil!) çıkarmıyor kaliteli ürünleride söz konusu.

Yardımlarınız için teşekkürler
 
aşırı ön yargılı olmak her zaman bizim zararımıza olmakta.
Her ürününü Çin'de merdiven altında üreten bir firmaya karşı ön yargılı değilim. Klavyesinden kulaklığına bir çok ürününü denemiş/kullanmış bulunuyorum ve hepsi çöp ne yazık ki.
 

Geri
Yukarı