Corsair marka psu modellerine bak derim bence.Arkadaşlar PSU konusunda çok arada kaldım. 410 TL bütçem var. 600W 80+ Bronze PSU almam gerekiyor. Önerileriniz var mıdır?
![]()
FSP Hyper K 600 600W 80+ Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
High Power 700W Simplicity 80+ Kırmızı Led Fanlı Güç Kaynağı (HPG-700ST-T12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Simplicity 700W 80+ 52.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 700W 80+ Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 700W 80+ Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1080Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD işlemcileri...www.teknobiyotik.com
80+ Bronze olup kaliteli olan bir PSU bulamadım. Elektirik faturasına etkisi ayda 10-20 kuruş falan olacaktır bence gerek yok. High Power de iyidir ama bir Corsair veya FSP olamaz derim.![]()
Corsair VS650 CP-9020172-EU 650W Power Supply incehesap.com
Evet 700W olanı daha iyi olur onu görmemişimHocam çok az bir farkla şu da olur sanki.
![]()
FSP Hyper K 700 700W 12 cm Fan 80+ Power Supply - incehesap.com
Hatta FSP Hydro 700W olan epey bir indirime girmişti. Bazen indirimleri kovalamak bütçe olarak alamayacağımız ürünleri almamızı sağlıyor.
Almışken uzun dönem kullanım açısından 700W daha mantıklı olmaz mı bu arada?
Ben şu an yaklaşık 8 senedir High Power Absolute 650W kullanıyorum. Yarı modüler ve gayet memnunum. Son zamanlarda sadece biraz fan ses yapıyor gibi.
PSU'yu hangi sistemde kullanacağımız da önemli. Sisteme göre yeterli bağlantılarının olmasına dikkat etmek gerekiyor. CPU bağlantıları, PCIE bağlantıları vs.
Şu attığınız corsair psu atx girişli mi ?![]()
High Power 700W Simplicity 80+ Kırmızı Led Fanlı Güç Kaynağı (HPG-700ST-T12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Simplicity 700W 80+ 52.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 700W 80+ Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 700W 80+ Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1080Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD işlemcileri...www.teknobiyotik.com
![]()
Corsair VS650 CP-9020172-EU 650W Power Supply incehesap.com
80+ Bronze olup kaliteli olan bir PSU bulamadım. Elektirik faturasına etkisi ayda 10-20 kuruş falan olacaktır bence gerek yok. High Power de iyidir ama bir Corsair veya FSP olamaz derim.![]()
FSP Hyper K 700 700W 12 cm Fan 80+ Power Supply - incehesap.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.