High Power Markası PSU Konusunda Güvenilir midir?

Etoiwds

Centipat
Arkadaşlar PSU konusunda çok arada kaldım. 410 TL bütçem var. 600W 80+ Bronze PSU almam gerekiyor. Önerileriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
80+ Bronze olup kaliteli olan bir PSU bulamadım. Elektirik faturasına etkisi ayda 10-20 kuruş falan olacaktır bence gerek yok. High Power de iyidir ama bir Corsair veya FSP olamaz derim.

Son düzenleme:

Bu modeli az bütçe arttırıp öneririm 80+ Gold ve iyi bir model.
Teknobiyotik üzerinde daha ucuzmuş orayada bakarsın.

80+ Bronze olup kaliteli olan bir PSU bulamadım. Elektirik faturasına etkisi ayda 10-20 kuruş falan olacaktır bence gerek yok. High Power de iyidir ama bir Corsair veya FSP olamaz derim.

Hocam çok az bir farkla şu da olur sanki.

Hatta FSP Hydro 700W olan epey bir indirime girmişti. Bazen indirimleri kovalamak bütçe olarak alamayacağımız ürünleri almamızı sağlıyor.

Almışken uzun dönem kullanım açısından 700W daha mantıklı olmaz mı bu arada?

Ben şu an yaklaşık 8 senedir High Power Absolute 650W kullanıyorum. Yarı modüler ve gayet memnunum. Son zamanlarda sadece biraz fan ses yapıyor gibi.

PSU'yu hangi sistemde kullanacağımız da önemli. Sisteme göre yeterli bağlantılarının olmasına dikkat etmek gerekiyor. CPU bağlantıları, PCIE bağlantıları vs.

Hocam çok az bir farkla şu da olur sanki.

Hatta FSP Hydro 700W olan epey bir indirime girmişti. Bazen indirimleri kovalamak bütçe olarak alamayacağımız ürünleri almamızı sağlıyor.

Almışken uzun dönem kullanım açısından 700W daha mantıklı olmaz mı bu arada?

Ben şu an yaklaşık 8 senedir High Power Absolute 650W kullanıyorum. Yarı modüler ve gayet memnunum. Son zamanlarda sadece biraz fan ses yapıyor gibi.

PSU'yu hangi sistemde kullanacağımız da önemli. Sisteme göre yeterli bağlantılarının olmasına dikkat etmek gerekiyor. CPU bağlantıları, PCIE bağlantıları vs.
Evet 700W olanı daha iyi olur onu görmemişim :)
Linki güncelledim.

Şu attığınız corsair psu atx girişli mi ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı