High Power Performance GD 600W 80+ Gold alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uğraştırdım sizi teşekkür ederim. 15-20 desibel sesi kulağımızın duyması zor sanırım değil mi?

Teşekkür ederim böyle bir yoruma ihtiyacım vardı. RTX 3060 kullanıyorum ben, boşta kullanırken benimki de sadece kulağımı dayayınca duyabileceğim seste mi çalışacak?

600W ve 750W arasında çok fiyat farkı var, 600W gold yeterli olmaz mı RTX 3060 için?
Bende RTX3060 kullanıyorum. İşlemcim 10400F. 600W modeli yeterli oluyor.
Ben kulağımı dayayınca aşırı az derecede "fssss" diye bir ses duyuyorum. Bilgisayarı hafif yüke alıp denedim, yine aynı. Gerçekten çok sessiz bir model.

Kasa bakımı ve güç kaynağı kısmında toz filtresi varsa düzenli temizlemek çok önemli. Çünkü güç kaynakları çok güzel toz çeker içine, bunlar yapılmazsa 2 sene sonra bile gürültü yapması kaçınılmaz olabilir.
Benimki 2 sene değil 2 aylık güç kaynağı, ve sesi çok rahatsız edici. O yüzden ses konusunda tavsiyeler arıyorum.

Bende RTX3060 kullanıyorum. İşlemcim 10400F. 600W modeli yeterli oluyor.
Ben kulağımı dayayınca aşırı az derecede "fssss" diye bir ses duyuyorum. Bilgisayarı hafif yüke alıp denedim, yine aynı. Gerçekten çok sessiz bir model.
O zaman Hepsiburada üzerinden 600W High Power Gold sipariş vereceğim. Yorumlarda işlemci güç kablosu kısa yazmışlar, sıkıntı çıkar mı?

Benimki 2 sene değil 2 aylık güç kaynağı, ve sesi çok rahatsız edici. O yüzden ses konusunda tavsiyeler arıyorum.

O zaman Hepsiburada üzerinden 600W High Power Gold sipariş vereceğim. İşlemci güç kablosu kısa yazmışlar, sıkıntı çıkar mı?
Kısa olduğunu duymuştum, bende sorun çıkmadı.

Kısa olduğunu duymuştum, bende sorun çıkmadı.
Umarım benim kasamda da sıkıntı çıkarmaz. Kablolar kısa gelirse iade alır mı Hepsiburada? Kasa bilgilerimi de vereyim belki yorum yaparsınız.
Kasa: Cooler Master CMP510
Anakart: Gigabyte H610m H mAtx

İşlemci güç girişi anakartın en üstünde, yetişir mi bilemedim.

Teşekkür ederim yorumlarınız için, o kadar çok konu açtım ve konuya mesaj yazdım, ilk defa bu kadar net bilgiler aldım PSU ve sesleri hakkında.

Uğraştırdım sizi teşekkür ederim. 15-20 desibel sesi kulağımızın duyması zor sanırım değil mi?

Teşekkür ederim böyle bir yoruma ihtiyacım vardı. RTX 3060 kullanıyorum ben, boşta kullanırken benimki de sadece kulağımı dayayınca duyabileceğim seste mi çalışacak?

600W ve 750W arasında çok fiyat farkı var, 600W gold yeterli olmaz mı RTX 3060 için?
Yeterli olur hocam fakat anlatmak istediğim o değildi . Arkadaşların önerdiği psu güzel isterseniz ala bilirsiniz . Bu arada garanti'de sticker geri takılmıyor zaten sistemlerinde onların onarım yaptıkları gözüktüğü için sorun etmezler garanti bozulmaz yani .

Yeterli olur hocam fakat anlatmak istediğim o değildi . Arkadaşların önerdiği psu güzel isterseniz ala bilirsiniz . Bu arada garanti'de sticker geri takılmıyor zaten sistemlerinde onların onarım yaptıkları gözüktüğü için sorun etmezler garanti bozulmaz yani .
Çok teşekkür ederim iyi oldu bunu öğrendiğim. Garantisi bozuldu diye üzülmüştüm. 🙂 Bu arada High Power'dan daha sessiz çalışan model biliyorsanız önerebilirsiniz. Gerçi @363652 arkadaş çok sessiz olduğunu söyledi ama yine de yeni önerilere açığım. 1500 liradan fazla ödemek istemiyorum...

Umarım benim kasamda da sıkıntı çıkarmaz. Kablolar kısa gelirse iade alır mı Hepsiburada? Kasa bilgilerimi de vereyim belki yorum yaparsınız.
Kasa: Cooler Master CMP510
Anakart: Gigabyte H610m H mAtx

İşlemci güç girişi anakartın en üstünde, yetişir mi bilemedim.

Teşekkür ederim yorumlarınız için, o kadar çok konu açtım ve konuya mesaj yazdım, ilk defa bu kadar net bilgiler aldım PSU ve sesleri hakkında.
Hocam yetisir muhtemelen. İade alir hepsiburada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı