High Power Performance GD 750W ve 800W arasındaki fark nedir?

BlackVcard

Hectopat
Katılım
8 Temmuz 2019
Mesajlar
571
Çözümler
3
Merhabalar, bu 2 güç kaynağının farklılıkları, avantajları ve dezavantajları nedir? Bir de 160 TL daha verip 800 W almak gerekli midir? İleride sistemi daha da geliştirmek için 50 Watt bir fark yaratır mı?

 
İkisinin de fiyatını hak etmemesinin sebebi nedir? F/P ürünü olduğu için ve forum üzerinde hiçbir kötü yoruma sahip olmadığı için bu 2 modeli de düşünüyordum, bir de atmış olduğun güç kaynağı ile arasındaki farklar nedir?
 
@BlackVcard

Aynı fiyatta tam modüler güç kaynağı varken Performance GD serisinin bu özellikten yoksun olması. Çok önemli bir özellik değil ama daha iyisini almak varken saçma olur.

COOLZERO ve Performance GD yapı itibariyle birbirinden çok çok ayrı üniteler değiller. COOLZERO'nun avantajı tam modülerlik dediğim gibi. Net biçimde ''Performance GD COOLZERO'dan daha kötü'' demiyorum ama iki güç kaynağı da aynı fiyattayken alınması mantıksız.

Bu arada, tam modüler güç kaynaklarının modüler güç kaynaklarına göre avantajı kablolamadan ibarettir. Tam modüler güç kaynağında ihtiyacınız olan güç kablolarını güç kaynağına bağlayıp, ihtiyacınız olmayan kabloları ise kutusuna koyarsınız. Ama modüler olmayan güç kaynaklarında bu mümkün değil. Bütün kablolar güç kaynağıyla tümleşik biçimde geliyor ve müdahale edemiyorsunuz.
 
Aslında SS cool Zero daha iyi bir model. İki ünite de High Power üretimi ama SS cool Zero modeli High Power'ın daha üst ürünü super gd+ ile aynı platformu kullanıyor. Modülerlik kullanılan bileşenler olarak daha iyi bir model performance gdnin burada avantajı daha yeni bir ünite olmasından kaynaklanıyor ama fiyatlar aynı iken bence de performance gd almak saçmalık.
 

Geri
Yukarı