High Power Performance GD vs Seasonic GC

Thermite

Hectopat
Herkese selam. Yakında güç kaynağı alacağım hatta kararımı vermiştim(High Power) ki karşıma bir ürün daha geldi. İki ürün arasından hangisini tercih edebilirim?
Model olarak hangisi daha iyi? Seasonic W değeri olarak daha düşük olmasına rağmen aklımı biraz daha çeldi.
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 816 TL
Seasonic GC 650W 80+ Gold 888TL
Seasonic Detaylı Bilgi (High Power için detaylı bilgi bulamadım)
Bütçem max 900 TL

Sistemim:
Asus Tuf z370 Plus Gaming
Intel i5-8600K
RTX 2060

İkisi de kaliteli markalar. 650W yeterli. Ancak daha ucuza 750W varken onu tercih etmeniz daha iyi olur bence.

İlerde canavar parçalar eklerim, çift ekran kartı kullanırım vs. demiyorsan bu sisteme 650W hiç tam güç çalışmadan yeter diye düşünüyorum. Dolayısıyla da ikisi arasında W değerinden ziyade, daha sessiz, daha kaliteli olanı tercih edebilirsin. Bana sorarsan 900 gibi iyi bir bütçe ayırmışken biraz daha zorlayıp 200 lira verip Seasonic Focus GX almanı öneririm. Hem modüler kullanırsın, hem de Tier1 bir PSU almış olursun. İlerde çok yüksek enerji ihtiyacın olacaksa, orasını bilemem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı