High Power Performance Gold 700W alınır mı?

Bütçe
2400

red1x

Hectopat
RAM
G.Skill Flare X5 DDR5 6000 MHz CL36 (2x16) 32 GB
İşlemci
Ryzen 5 7500F
Bilgisayar topluyorum Güç Kaynağını bütçeme ve tier listde ki sıraya göre seçtim. Sizce alınır mı?

Alınır da bütçe var ise FSP Hydro Pro GT var vatan da 850W 4.329TL olması lazım vatan üyelerine özel çok işinize yarar o benim bronz DeepCool bozuldu direkt onu aldım.

Alınır da bütçe var ise FSP Hydro Pro GT var vatan da 850W 4.329TL olması lazım vatan üyelerine özel çok işinize yarar o benim bronz DeepCool bozuldu direkt onu aldım.

Maalesef o kadar bütçem yok hocam. Olsa bile 850W psu yapacağım sisteme fazla olurdu galiba. Büyük ihtimalle bunu alacağım fiyatına göre iyi tier listde de sıralaması yüksek.

Hocam High Power olan daha iyi değil mi? Evet bu 50W daha fazla ama Bronze bu. Ve High Power B-Tier iken bu ise C-Tier.

Hocam High Power olan daha iyi değil mi? Evet bu 50W daha fazla ama Bronze bu. Ve High Power B-Tier iken bu ise C-Tier.
Hocam arkadaşın attığı o psuyu almanızı pek önermem. Marka iyi fakat DDR5 olan sisteme bronz almak ne kadar mantıklı? Ddr4’lü sisteme alarak en ayıbını yaptım ben. Kendimden biliyorum o yüzden DDR5 sisteminize attığınız Psu’yu alabilirsiniz benim atma sebebim Gen 5 yani pcle 5.0, DDR5 uyumlu olduğu içindi ileride W ihtiyacınızı da karşılardı. O alacağınız psuyu alabilirsiniz Gold sertifikalı hiçbir zaman sıkıntı çıkarmaz az buçuk markayı inceledim kötü bir olayı yok ve tier listte yeri de iyi. Bronz almak yerine bunu almak en mantıklı harekettir. Elektrik dalgalanaması ilçenizde çok var ise Bronz almak en mantıksızıdır Gold veya Plat almak lazım. Bronz psum dalgalanmadan puf oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı