High Power Super GD+ 750W ses yapıyor mu?

Bütçe
MAX 2500

Muhammed Selim

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i7 12700KF | Thermal Right Phantom spirit ARGB | Asus ROG STRİX RX6650XT | Fury Beast RGB 16x2 GB | GIGABYTE B660 DS3H AX | Kingston KC3000 512GB | WD20EZBX 2TB HDD, 512 x 2 | Performance GD 800W Gold
RAM
Kingston 16+4 3200+2666 CL16
İşlemci
i3 7100
Birkaç kişi bobinlerden cızırtı geliyor demiş ve yük altında fandan ses geldiğine dair yorumlar var. Kullanan kişiler yorum yaparsa sevinirim böyle bir durum mecvut mu? Kaliteli olduğunu okudum ancak biraz sessiz olmasını istiyorum. Ayrıca bu (2300TL) bant da önerebileceğiniz sessiz PSU'lar var mı?

Birkaç kişi bobinlerden cızırtı geliyor demiş ve yük altında fandan ses geldiğine dair yorumlar var. Kullanan kişiler yorum yaparsa sevinirim böyle bir durum mecvut mu? Kaliteli olduğunu okudum ancak biraz sessiz olmasını istiyorum. Ayrıca bu (2300TL) bant da önerebileceğiniz sessiz PSU'lar var mı?
Yük altında sesin güç kaynağından mı yoksa başka bir fandan mı geldiğini anlamak oldukça zordur. Coil whine konusunda bir şey diyemem o olabilir ama fanın ses yapması zor. Zaten 120 mm fana sahip ses yapmaması lazım.

Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Metro Exodus bitirdim. Herhangi bir cızırtı duymadım. Fan sesi için bir şey diyemem. Kasa fanlarından dolayı duyamıyor olabilirim. Belkide fan sesi vardır.

Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Metro Exodus bitirdim. Herhangi bir cızırtı duymadım. Fan sesi için bir şey diyemem. Kasa fanlarından dolayı duyamıyor olabilirim. Belkide fan sesi vardır.
Sizinki GD mi GD+ mı hocam

High Power super gd+ series 750W 80+ Gold Smart fan, Full moduler güç kaynağı (HP1-F750GD-F14C)

O zaman soruyu şöyle sorayım kasa fanlarınız gece sizi rahatsız ediyor mu? Yani sizi gece rahatsız etmeyecek seviyedeyse zaten psu da içinde olduğu için farkedilmeyecek.

Hocam attığınız site güvenilir mi? Şimdi GD+ alırsam bizzat HB kendi deposundan alacağım. Bu site güven vermedide

Son düzenleme:
O zaman soruyu şöyle sorayım kasa fanlarınız gece sizi rahatsız ediyor mu? Yani sizi gece rahatsız etmeyecek seviyedeyse zaten PSU da içinde olduğu için fark edilmeyecek.

Hocam attığınız site güvenilir mi? Şimdi gd+ alırsam bizzat HB kendi deposundan alacağım. Bu site güven vermedide.

En alt kısımda bile bu site öneriliyorken neden güvenilir olmasın kendimde bu PSU'yu kullanıyorum aynı zamanda 1 gün içinde sııfr ürün olarak geldi paketlemede tek bir çizik yoktu.

Bu modelde fan sesi var mı hocam? Boşta, yükte? Aynı şekilde Cızırtı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı