meteuelkue
Hectopat
Daha fazla
NVDA kextlerinin yedeklerini al ve sil. Sierra denedin mi ?
Yedeklerini aldim ama bahsettigim sorundan dolayi silemedim. Sierra kurulumda verdigi hata ekranini bir turlu gecememistim, pek yardim da alamamistim. Parrhesia sag olsun, High Sierra icin cok yardimci oldu. Eğer bu noktadan ileri gidemeyeceksek (Windows üzerinden kext silmek)
, Sierra kurmayı mı düşünmeliyim?
Ayarlari soyle yap sonra istedigini yaparsin diyen arkadasin mesajindaki resim kirik maalesef, eger bahsettiginiz oysa.
Yonetici olarak calistirmaksa zaten oyle yapmadan TransMac diski acmiyor.
Arkadasin "Dediginiz gibi imaj icinden yukleyince sikinti kalkiyor" demesinden de bir sey anlamadim acikcasi.
Ben biraz internetten arastirayim.
- - -
Edit: @parrhesia hocam, verdiğiniz linkteki arkadaşın imajı bozuk olsa da ben ayarları açtım ve baktım. "Access non-removable devices read/write"ı seçtim ve yeniden başlattım, yönetici ayarlarını da verdim. Ancak sanırım APFS için hem Transmac hem de Macdrive programı sadece read-only desteği veriyor, internetten araştırıp okudaklarım kadarıyla.
Eğer sizde High Sierra yüklüyse ve Windows 10 dual boot da varsa, bir de siz deneyebilir misiniz?
Sierra denemesi yapmışmıydın? İnanılmaz fark yok ikisindede. Sorunu anladım. Daha bir çok yazılımın henüz APFS desteği yok o yüzdende düzenleme yapmak problem olabiliyor. Sierra dene.
@meteuelkue İşlerimin yoğunluğu nedeniyle cevap yazamıyorum. Nvidia ekran kartını çıkarın, Intel HD ile sistemi açmayı deneyin. Elinizde başka ekran kartı var mı?