High Sierra OpenCore "this version of macOS X is not supported" hatası

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar OpenCore High Sierra kurmaya çalışıyorum ve hata alıyorum. Sorun aynı başlıkta gördüğünüz gibi.

Sistemim:
Intel Core i3 10100F.
8 GB RAM.
H410 anakart.
GT1030.
Fotoğraf;

Dosya Ekleri

• IMG_20210906_222158.jpg
    IMG_20210906_222158.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 76
Arkadaşlar OpenCore High Sierra kurmaya çalışıyorum ve hata alıyorum. Sorun aynı başlıkta gördüğünüz gibi.

Sistemim:
Intel Core i3 10100F.
8 GB RAM.
H410 anakart.
GT1030.
Fotoğraf;
Doğru EFI ve config dosyalarını kullanıyorsunuz değil mi ? Çünkü hata yüklemeye çalıştığınız sürümün (yani High Sierra) desteklenmeyen bir Mac olduğundan bahsediyor gibi. Doğru config.plist kullanıyorsunuz değil mi ?

Doğru EFI ve Config dosyalarını kullanıyorsunuz değil mi? Çünkü hata yüklemeye çalıştığınız sürümün (yani High Sierra) desteklenmeyen bir Mac olduğundan bahsediyor gibi. Doğru config.plist kullanıyorsunuz değil mi?

Evet Comet Lake desktop Config'ini kullanıyorum.

Evet Comet Lake desktop Config'ini kullanıyorum.
Garip aslında. Peki EFI dosyasını imaj ile birlikte gelmiş olanı kullanıyorsunuz değil mi ? Ekstra olarak bir EFI koyduysanız o sıkıntı çıkartıyor olabilir. Onun dışında arada da imaj ile ilgili hatalar olabiliyor bu yüzden imaj değiştirmeyi veya yeniden indirmeyi denemenizi öneririm.

Garip aslında. Peki EFI dosyasını imaj ile birlikte gelmiş olanı kullanıyorsunuz değil mi? Ekstra olarak bir EFI koyduysanız o sıkıntı çıkartıyor olabilir. Onun dışında arada da imaj ile ilgili hatalar olabiliyor bu yüzden imaj değiştirmeyi veya yeniden indirmeyi denemenizi öneririm.

Evet imaj ile geleni kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bellek icindeki EFI'yi yedekledikten sonra bu EFI ile test edin:
Bellek icindeki EFI'yi yedekledikten sonra bu EFI ile test edin:

Dediğinizi yaptım arayüz geldi ama ınstall MacOS'a basınca burada kalıyor.
@tristessehivernale
Bellek icindeki EFI’yi yedekledikten sonra bu EFI ile test edin:
.

Dosya Ekleri

• IMG_20210908_194441.jpg
    IMG_20210908_194441.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı