HijackThis eğitimi istiyoruz

Makaleler
13
Yer
Aydın
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ECS H81H3-M7
İşlemci: Intel Core i7 4790
HDD: Western Digital WD10EZEX 1 TB 7200 RPM
RAM: Crucial CT102446BA160B.C16FER 1x8GB DDR3 1600MHZ
Kasa: Casper NSH.4790-8T75A-W (CD.VTI4790A) Hazır kasa.
Ekran kartı: Galaxy GT730
PSU: Casper Fsp250-50hmn
Monitör: AOC G2868PQU 28" 4K 3840×2160 1 MS 60 Hz TN panel
UPS: Tunçmatik TSK5208
Mouse: Casper B309
Klavye: Casper K1500
Akım korumalı priz: Monster MPEXP100U
Yazıcı: Epson L4160
Meslek
Espiri mühendisi
Bilgili üyelerden, müsait olduklarında: HijackThis, GetSystemInfo, Farbar Recovery, AIDA64 gibi yazılımların raporunu okuma rehberi istiyoruz. THE_MILLER vardı, etiketlediğinizde incelerdi ama 4 Mart 2019'da ayrıldı mesela.
İki yıldır forumun raporlarına @Murat5038 bakıyor.
Rapor okuma eğitimi oluşturulsa çok güzel olur. Hem @Murat5038'in yükü bir nebze hafifler, hem de pek çok kişi rapor incelemeyi öğreneceği için daha çabuk incelenmiş olur.
İleride herhangi bir sebepten ötürü Murat5038 ayrıldığında veya mola verdiğinde bölüm cevapsız raporlarla da dolmaz.

Bu açıdan rapor inceleme rehberleri gelmesi ve pek çok üyenin incelemeyi öğrenmesi mantıklı duruyor. Siz ne dersiniz? :)

Kesinlikle mantıklı. İyi ve kendini kanıtlamış üyelerden gönüllü olanlar sadece bununla kalmayıp forumda başka görevleri de üstlenebilirler, bunu başka bir konuda da demiştim. Hatta moderasyona yardım bile edilebileceğini demiştim. Koronadan beri patlayan bir yer forum ve hem yönetimin hem de @Murat5038 gibi tek başına her yere yetişmeye çalışan değerli insanların yükü hafifletilmeli.

HijackThis nasıl işliyor bilmiyorum ancak teknik destek tehlikeli iştir, bazı şeyleri yanlış yapmaman gerekir ve biraz da pratiğe bakar. Geçmiş konulardaki raporları inceleyip sonucun doğru olup olmamasını kontrol ederek antrenman yapmak gerekir, her raporda yeni şeyler öğrenirsin. Bunu da her üyenin yapacağını düşünmüyorum, Murat hocam muhtemelen kabul etmeyecek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı