Yerel kullanıcı hesabı nasıl açacağım. Ben format atmayı düşünmüştüm.
Hata aldım.

Sistemsel bozukluklar belli zaten. Diğer kişilerden yapacaksın. Bu işlemi yapmadan önce ethernet kablonu çıkart veya Wi-Fi bağlantını kes ki internet bağlantın olmasın ve yerel kullanıcı açabilesin. Ardından "Denetim Masası\Kullanıcı Hesapları\Kullanıcı Hesapları\Hesapları Yönet" kısmından yönetici yetkisi ver hesabına.

Bu dediğim adımları yapmana rağmen hatalar giderilmezse o zaman temiz kurulum yaparsın.

İnternet bağlantısını kestim, diğer kişilerden yapmıştım zaten. Lakin bir şey değişmedi hala hesabı açamıyorum.

Windows güncelleştirmelerini yapanlar bilgisayarı yavaşlatıyor dedikleri için güncellemedim. BIOS güncelleştirmesini arasak bulamayız diye düşünüyorum. Çünkü Casper'in Pegatron markasında bir anakartım var. İnternette bu karta dair hiçbir bilgi yok. Programı indirdim, tarattım.
Pegatron Pegatron drivers - Scan Result ANONYMOUS -

@Abu! ,

Yedeklerinizi aldıktan sonra temiz kurulum yapmanız en mantıklısı o zaman.

@Piscosour ,

Yavaşlatıyor diyenleri Technopat'a beklediklerimizi söylersin. Windows güncelleştirmeleri mutlaka yapılmalı.

IMEI: PCI Simple Communications Controller - Intel(R) Management Engine Interface

Ethernet: Realtek PCIe GBE Family Controller Driver for Pegatron

Wi-Fi: Pegatron 802.11n USB Wireless LAN Card Sürücüsü

Ses: Pegatron Realtek High Definition Audio Sürücüsü

BIOS içinse öncelikle Aida64 raporu lazım. AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi

Yaptım. Hizmetler düzgün çalışıyor.

Tamam. Güncelleyeceğim tüm söylediklerinizi.
AIDA64 Raporu;
İndir Report htm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…