Hikâye açısından CoD Black Ops Cold War vs Modern Warfare 2019

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Hazır iki oyunda Steam'de indirimdeyken birini alayım diyorum. İki oyunu da oynayacağım fakat şu an hangisine öncelik vereyim onu soruyorum. Battle.net'te %80 indirim almıştı orayı bekle de demeyin. Çünkü Steam kütüphanesine öncelik veren biriyim. Önce hangi oyunu oynamak hikâye anlamında iyi olur? Altta beğendiğim ve beğenmediğim CoD oyunları var.

Beğendiğim: CoD 1, CoD 2, CoD MW 2007, MW 2 2009, Black Ops 1, Black Ops 2

Beğenmediğim: CoD United Offensive, CoD World at War, CoD Black Ops 3, CoD Advanced Warfare, CoD Ghosts, CoD MW 3

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır iki oyunda Steam'de indirimdeyken birini alayım diyorum. İki oyunu da oynayacağım fakat şu an hangisine öncelik vereyim onu soruyorum. Battle.net'te %80 indirim almıştı orayı bekle de demeyin. Çünkü Steam kütüphanesine öncelik veren biriyim. Önce hangi oyunu oynamak hikâye anlamında iyi olur? Altta beğendiğim ve beğenmediğim CoD oyunları var.

Beğendiğim: CoD 1, CoD 2, CoD MW 2007, MW 2 2009, Black Ops 1, Black Ops 2

Beğenmediğim: CoD united offensive, CoD world at war, CoD Black Ops 3, CoD Advanced warfare, CoD Ghosts, CoD MW 3

Kesinlikle Cold War. Oyun 1-2 ortasında geçiyor zaten.

Hikayede Cold War alır. Online durumları nedir bilginiz var mı? Hatta ben de BF5 almayı dusunuyordum hocam indirimleri gorunce 2019 MW'e kayabilirim fakat acaba hangisi daha doludur server olarak.
Black Ops Cold War şu an daha çok oynanıyor. Yine de MW2 2022'ye kıyasla ikisi de çok az oynanıyor.

Çok pahalı be keşke campaign ve multiplayeri ayrı satsalar. 6 saatlik oyuna bir dünya para ödüyoruz.

Ben Cold War alırdım. 2019 MW tamamen ismi kullanılsın diye çıkmış bir seri. MW2'de aynı şekil.

Çok pahalı be keşke campaign ve multiplayeri ayrı satsalar. 6 saatlik oyuna bir dünya para ödüyoruz.

Ben Cold War alırdım. 2019 MW tamamen ismi kullanılsın diye çıkmış bir seri. MW2'de aynı şekil.
Bu oyunlar yurt dışında bile pahalı hocam. Hatta 2022'de çıkan MW2 ile 2015'de çıkan Black Ops 3 arasında sadece 10 dolar var. Biri 70 dolar diğeri 60 dolar.

@490836 MW2019'un fiyatını gorunce kactim hocam sag olun ben indirimle BF1 veya BF5 alir gecerim 329 TL ne :D
Steam takıntınız yoksa geçen kendi platformlarında 197TL'ye düşürmüşlerdi. BF5'e kıyasla yine pahalı fakat 329'a göre daha uygun.

Şaka maka yıllardır Black Ops ve MW'nin ekmeğini yiyor CoD. Yeni bir seri lazım hikaye için.
Aslında gerçekten yeni bir Call of Duty geliyor ve ben konusunu açmıştım fakat o kadar ilgi görmedi. Gerçi masa oyunu olarak çıkacağı için pek hikâyelik durum yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı