Hikaye yazma ve okuma sitesi geliştiriyorum. Bayağı az kaldı, sizce nasıl gidiyor? Sitenin ana sayfa ve sıralama sayfalarının ekran görüntüsü ekledim.
Bence çok sade ve güzel olmuş ama beyaz tema karanlık tema seçenekleri de eklemeni tavsiye ederim. Beyaz temada yazıları okuması daha rahat oluyor. Site çıktığında burada paylaşırsan uğrayıp bakmak isterim.
İlk fotoğrafta bulunan ''Hikayeleri Keşfet'' kısmı bir tık daha büyük olabilir diğer türlü S.S.S. bölümü daha fazla dikkat çekiyor aslında daha iyi ancak fazla görünmemesi de sorun.Hikaye yazma ve okuma sitesi geliştiriyorum. Bayağı az kaldı, sizce nasıl gidiyor? Sitenin Ana Sayfa ve Sıralama sayfalarının ekran görüntüsü ekledim.
Bence çok sade ve güzel olmuş ama beyaz tema karanlık tema seçenekleri de eklemeni tavsiye ederim. Beyaz temada yazıları okuması daha rahat oluyor. Site çıktığında burada paylaşırsan uğrayıp bakmak isterim.
Ekledim hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.