Aula F87 alınır mı?

Bütçe
1.5K - 2K (eğer kaliteliyse çok az daha bütçe çıkabilirim)
2000-2500 arasina bile en iyi seceneklerden, gayet iyi fiyatta suan dert etmeyin.
Teşekkür ederim hocam, emin olmak için soruyorum. Bu ikisi arasındaki tek fark renk farkı değil mi?

Teşekkür ederim hocam, emin olmak için soruyorum. Bu ikisi arasındaki tek fark renk farkı değil mi?

Evet tek fark renk.

Memnun musunuz, sesi red switchlere kıyasla nasıldır?
Evet, memnunum. Red switch'lerin sesini bilmediğim için pek bir şey söyleyemeyeceğim lakin gerçekten tok, insanı rahatlatan bir sesi var. Şimdilik bir sorun yaşamadım ama tuşlar biraz kolay çıkıyor gibi; beni pek rahatsız etmedi. Onun dışında şarjlı olması elbette bir artı lakin ben şimdiye kadar hep kablolu kullandım; kablosuz kullanma ihtiyacı duymadım. Renkleri de hoş, uygulamasından veya doğrudan kısayol tuşundan (FN + INSERT) renk modları arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Ek bir not vereyim, driveri indirdiğinizde klavyeyi bulamayabilir. Onun için Aula F87 Reset.zip diye bir dosya indirmeniz gerekiyor; klavye resetlendikten sonra driver ile sorunsuz bağlantı kurabiliyor. FN + B ile klavyedeki sağ bardan şarj durumunu görmekte mümkün.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı