Hikayeli oyun önerisi

LeqendaryEnes

Hectopat
Katılım
6 Nisan 2021
Mesajlar
34
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar biliyorum çok fazla konu var böyle ama bende şöyle bir şey demek istiyorum. Hikayeli oyunları çok seviyorum ama seveceğim hikayeli oyun bulamıyorum. Crysis serisini indirdim gece boyunca ancak birincisine girdim 15 dk oynadım hiç sarmadı çıktım. Şu hayatta en çok zevk aldığım hikayeli oyun serisi Call of Duty Modern Warfare 1-2-3'tü ve Black Ops 1-2-3 gerçekten çok severek bitirdim. Life is Strange, Mafia serisi bunları da indirdim ancak hiç sarmadı bunlar da. Vallahi PC her oyunu oynatıyor ama masaüstünde öylece gezdiriyorum fareyi. Sizce hangi oyunu oynamalıyım gerçekten sıkıldım ya?
 
Mb warband . Kendi hikayeni oluşturuyorsun . Dlc leri ile birlikte çok zevkli oluyor . Sistem iyiyse bannerlord . Ama her türlü warbandı öneririm.
Gta serilerinide oynayabilirsin .
 
Şu hayatta en çok zevk aldığım hikayeli oyun serisi Call of Duty Modern Warfare 1-2-3'tü ve Black Ops 1-2-3 gerçekten çok severek bitirdim.

Sistemin nasıl bilmiyorum fakat Wolfenstein serisine de aşık olabilirsin :) Return To Castle Wolfenstein'dan başla Wolfenstein Cyberpilot'a kadar oyna derim. Bu arada Return To Castle Wolfenstein eski bir oyun olmasına rağmen oynanış, mekanikler ve hikaye bakımından birçok oyuna taş çıkarır.

Metro serisi de efsanedir? Sistemin iyiyse Redux olanları daha da güzel grafik anlamında.
 
Selamlar,

Hocam şu listeye göz atabilirsin:

En Fantastik Hikayeli Oyunlar

Güzel oyunlar mevcut bu listede ama benim şahsi önerim Undertale veya To The Moon olur. Eğer 2D RPG sevmiyorsan bile türe ısındıran ve salya sümük ağlatan oyunlardandır. Öneririm. Hem farklı bi tecrübe olur.
 
Call of Duty sevdim demişsin, FPS oyunu önereyim:

Doom
Wolfenstein (doğru mu yazdım bilmiyorum)
Titanfall 2
Metro serisi
Half-Life serisi (yazmasaydım olmazdı)
Halo serisi


Farklı bir şeyler istersen:

Portal (bulmaca/hikaye)
Cossacks (strateji)
Hotline Miami (2 boyutlu)
Katana Zero (2 boyutlu)
 

Geri
Yukarı