Hikayeli oyun önerisi

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django)
Sadece hikayesini göreceğim oyun arıyorum. Until Dawn, The Quarry, beyond Two Souls, Telltale series TWD, firewatch tarzı oyunlar arıyorum. XP kas skill aç, silah geliştir, yeni zırh bul vb. bunlarla uğraşmak istemiyorum direkt hikaye görmek istiyorum.

Bu tarz bildiğiniz hikayesi kaliteli oyunlar var mıdır?

Heavy Rain, Detroit: Become Human, diger Telltale oyunlari Wolf Among Us, Batman Telltale ve maalesef bir g.o.t hayrani olamama ragmen zamaninda almadim Game of Thrones telltales Games oyunu piyasadan kalkti artik bulamazsin :(. Ben oynamadim ama herkes tavsiye ediyor Steam de de indirimde Mafia trilogy 150TL.
Henuz oyanamadim ama sahip oldugum ve Steam'de indirimde su an 20 lira BioShock: The Collection.
Tue hosunuza giderse herkes tarafindan yine onerilen ve indirimde Disco Elysium - the final cut.
Eglenceli bir seyler olsun derseniz south park™: The stick of truth™,
Hala piyasada var mi bilmiyorum deaspool oyunlari ve unmetal adli oyunlar komik oyunlar.
Pahalilardan GoW, TLOU, Uncharted serisi.

Heavy Rain, Detroit: Become Human, diger Telltale oyunlari Wolf Among Us, Batman Telltale ve maalesef bir g. O. T hayrani olamama ragmen zamaninda almadim Game of Thrones telltales Games oyunu piyasadan kalkti artik bulamazsin :(. Ben oynamadim ama herkes tavsiye ediyor Steam de de indirimde Mafia trilogy 150TL.
Henuz oyanamadim ama sahip oldugum ve Steam'de indirimde su an 20 lira BioShock: The Collection.
Tue hosunuza giderse herkes tarafindan yine onerilen ve indirimde Disco Elysium - the final cut.
Eglenceli bir seyler olsun derseniz south park™: The stick of truth™,
Hala piyasada var mi bilmiyorum deaspool oyunlari ve unmetal adli oyunlar komik oyunlar.
Pahalilardan GoW, TLOU, Uncharted serisi.

Teşekkürler önerdiğiniz bilmediğim oyunlara bakacağım. Eskilerden oyun öneriniz var mıdır peki?

Teşekkürler önerdiğiniz bilmediğim oyunlara bakacağım. Eskilerden oyun öneriniz var mıdır peki?

Maalesef pek yok. Ancak yukarida yazmayı unutmuşum Batman the talletales oyunu ve tom Raider oyunlari da Epic de su an indirimde onlara da bakabilirsin. Ama hikayeli oyun aradığınız icin bu yukarida saydiklarim da dahil bence tek tek bunlara yuksek paralar vermektense hangileri Game Pass aboneligine dahil incelenip ona gore 1 aylik Game Pass alirsaniz daha ekonomik olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı