Hikayeli oyun önerisi

Hogwarts Legacy. Aktif olarak oynuyorum ve bir HP head olarak da oyunda eksikler olmasına rağmen bayıldım. Oyunda NPC'ler çok kuvvetli değil ama onun dışında 1870 yılında 5.sınıf öğrencisi olarak kabul aldığınız Hogwarts'ta geçiyor. Daha spoiler vermeyeyim. Etkileyici bir hikayesi var.

Hocam onu da azıcık oynamıştım fakat sarmamıştı ama devam edebilirim tabii ki. Bir şans daha vereceğim.

Hocam onu da azıcık oynamıştım fakat sarmamıştı ama devam edebilirim tabii ki. Bir şans daha vereceğim.
Hocam bana kalırsa hikaye büyüleri açmaya başlayıp uçmaya başlayabildiğimiz yerde deli gibi sarmaya başlıyor. Görevleri çok içerikli ve zorlu görevler. Bir şans daha kesinlikle vermelisiniz.

Cyberpunk 2077 ve Horizon Forbidden West önerebilirim. Eğer eski seriler uygunsa (ki başlamanı öneririm) Assassin's Creed'in ilk oyunundan başla oynamaya. Ancak ilk oyun biraz sıkıntılı ve alt yazı seçeneği yok oyunda. Böyle bir saçmalık var yani alt yazı olmayınca Türkçe yama da yapılamıyor. İlk oyunu ben şu an oynuyorum ve ortalamanın altı İngilizce seviyem ile az çok anlıyorum hikayeyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı