Hikayeli oyun önerisi

Hocam görev içeren oyunlar olduğu için hikayeli kapsamına bende girmez ama sizde girerse ayrıca ilginiz varsa FH5 olabilir. Mafia D.E. Olabilir komple Mafia serisi. Elden ring gibi oyunlar olabilir çoğunu oynamadım ama izledim gayet güzel oyunlar sisteminizde gayet güzel akar.

Arkadaşlar merhaba, şu an bana 1 tane hikayeli oyun lazım. Oynadıklarım ve bitirdiklerim şunlar:

God of War: Ragnarok oynayacağım.
AC Shadows oynayacağım.
Ghost of Tsushima oynayacağım.
Kingdome come deliverance 2 oynayacağım.
TLOU 1 bitirdim.
TLOU 2 oynuyorum.
Bütün Mafia oyunları var 2'yi bitirdim 1'i azıcık oynadım.
God of War oynuyorum.
Uncharted 4 oynayacağım.
RDR 1 RDR 2 bitirdim.
Detroit bitirdim.
Stray oynuyorum.
Unuttuğum olabilir. Kusura bakmayın.
Ben bugün South of Midnight başladım. İlginç ve keyifli bir oyun. Üstelik türkçe. Yeni çıktı.

Arkadaşlar merhaba, şu an bana 1 tane hikayeli oyun lazım. Oynadıklarım ve bitirdiklerim şunlar:

God of War: Ragnarok oynayacağım.
AC Shadows oynayacağım.
Ghost of Tsushima oynayacağım.
Kingdome come deliverance 2 oynayacağım.
TLOU 1 bitirdim.
TLOU 2 oynuyorum.
Bütün Mafia oyunları var 2'yi bitirdim 1'i azıcık oynadım.
God of War oynuyorum.
Uncharted 4 oynayacağım.
RDR 1 RDR 2 bitirdim.
Detroit bitirdim.
Stray oynuyorum.
Unuttuğum olabilir. Kusura bakmayın.
Resident Evil serisi
Metro Serisi
Dying Light 1-2
Little Nightmares 1-2
Mad Max
Wolfenstein Serisi

Hocam Days Gone hakkında kötü yorumlar görmüştüm eskiden hala aynı mıdır acaba.

Days Gone da ki sıkıntı bazı görevler tekrar edebiliyor, NPC takip etme dinleme görevleri filan var. Bir de atmosferi Resident Evil gibi gergin değil. İlk birkaç saatten sonra alışıyorsun. Onun dışında güzel, grafikleri iyi, Last of Us'ın açık dünya versiyonu gibi ama hikaye farklı.

Hocam onu Game Pass'teyken denedim 5 dakika oynayıp çıktım hiçbir şey anlamadım oyundan :)

Hocam oyun evet size ne yapmanız gerektiğini anlatmıyor, rehberlerine bakın. Benim Total 900 saatim var oyunda. Oyunu o kadar çok modladım ki, vanilla hali çok ham geliyor artık bana.

Hocam size bakıyorumda maşallah hiç sevmiyorsunuz stardew valley'i.
Nefret ederim hocam.

Hocam oyun evet size ne yapmanız gerektiğini anlatmıyor, rehberlerine bakın. Benim Total 900 saatim var oyunda. Oyunu o kadar çok modladım ki, vanilla hali çok ham geliyor artık bana.

Nefret ederim hocam.
900 Saati zaten afk bıraktınız hava olsun diye arkadaşlara değilmi? :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı