Hikayeli oyun tavsiyesi

Genelde simülasyon oyunları oynuyorum fakat hikayeli oyun oynamak istedi canım birden bire.
25 TL gibi bir bütçe ayırdım hikayeli oyun için, tavsiyelerinizi bekliyorum. Oynayacağım ilk hikayeli oyun olacak bu. Grafikleri benim için önemlidir.

Sistem;
RTX 2070
R5 2600X
Kardeşim 25 ₺ üstüne 5 ₺ daha koyup The Walking Dead Sezon 1'e başlayabilirsin.Hikayesi beni derinden bile etkilemiştir.Ağlayarak oynadığım oyunlardan biridir.Tavsiye ederim.😊

Genelde simülasyon oyunları oynuyorum fakat hikayeli oyun oynamak istedi canım birdenbire.
25 TL gibi bir bütçe ayırdım hikayeli oyun için, tavsiyelerinizi bekliyorum. Oynayacağım ilk hikayeli oyun olacak bu. Grafikleri benim için önemlidir.

Sistem;
RTX 2070.
R5 2600X.

Eğer yüksek grafikli bir şeyler istiyorsanız Witcher, Assassin's Creed Valhalla, veya önümüzdeki aylarda(inşallah) çıkacak olan Cyberpunk oyununun ön siparişini verebilirsiniz fakat bence grafik her şey değil örneğin orinin sanat tasarımı konusunda çok üstün olduğunu, hollow Knight gibi oyunların ise hem ucuz sürüp hem de yüksek saatlerce keyif verebilmesi grafiği önemsiz kılıyor çoğu noktada fakat grafiğe göre yapacak olursam: Witcher ve Valhalla diyebilirim. Bir dakika 2019 mu? Yeni fark ettim fdkghdskfjhsd.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu grafiğin güzelliğine bak tam ekran kartı ısıtmalık.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı