Hikayeli oyunlar için PS4 Slim alınır mı?

Suleyman sen

Megapat
Daha fazla  
Dostlar selamlar,
Uzun zamandır oynamak istediğim PS exclusive oyunları var bu yüzden 2. el PS4 Slim almaya karar verdim. Biraz araştırma yapınca çoğu kişi PS4 Slim de RDR2, GoW gibi büyük oyunları oynamaktan endişe duyuyor ve bu nedenden dolayı Pro modeline yöneliyorlar. Sizce bu endişeler doğru mudur? Bu konsolda bu oyunları oynayıp tecrübe etmiş kişiler cevap yazarsa çok sevinirim.
Şimdilik PS5 almayı düşünmüyorum. Gerek oyun fiyatları gerekse olması gerekenden çok fazla fiyata satılması sebebiyle. Ancak 1 sene sonra elimdeki konsolu satıp geçmeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS konusunda sıkıntı olmaz. 30 FPS çalıştırıyor hepsi. Bir tık da grafik isteyen Pro'ya yöneliyor. Exclusive oyunlar hakkında endişeniz olmasın. PS5 60 FPS yapabiliyor sanırım.

Dostlar selamlar,
Uzun zamandır oynamak istediğim PS exclusive oyunları var bu yüzden 2. el PS4 Slim almaya karar verdim. Biraz araştırma yapınca çoğu kişi PS4 Slim de RDR2, GoW gibi büyük oyunları oynamaktan endişe duyuyor ve bu nedenden dolayı Pro modeline yöneliyorlar. Sizce bu endişeler doğru mudur? Bu konsolda bu oyunları oynayıp tecrübe etmiş kişiler cevap yazarsa çok sevinirim.
Şimdilik PS5 almayı düşünmüyorum. Gerek oyun fiyatları gerekse olması gerekenden çok fazla fiyata satılması sebebiyle. Ancak 1 sene sonra elimdeki konsolu satıp geçmeyi düşünüyorum.
Alınır. Ve evet Slim kasada da gayet rahat oynarsın. Endişeler doğru falan değil. Ben kasım ayında almıştım. Şuan güzel güzel oynuyorum işte.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı