Harika gözüküyor. Bu tarz oyunlara benzeyen bildiklerinizi de bekliyorum hocam.Detroit: Become Human olabilir. Aynı yapımcıdan Beyond: Two Souls'da var. İkisini de oynamanızı tavsiye ederim.
Hocam ufak korkulu ve gerilimli Metro serisi de vardır. Ona da bakabilirsiniz.Harika gözüküyor. Bu tarz oyunlara benzeyen bildiklerinizi de bekliyorum hocam.
Bu arada hocam haftaya Epic Games üzerinde Supraland bedava olacak dikkatinizi çekerse alabilirsiniz. 2D severseniz Salt and Sanchuary oynamıştım biraz güzeldi. Onu beğenirseniz yenisi çıktı Salt and Sacrifice. Oynamadığım ama insanların çok önerdiği Dead Cells, Hades, Hollow Knight, Celeste, Stardew Valley, Terraria gibi oyunlar var.Harika gözüküyor. Bu tarz oyunlara benzeyen bildiklerinizi de bekliyorum hocam.
Bu arada hocam haftaya Epic Games üzerinde Supraland bedava olacak dikkatinizi çekerse alabilirsiniz. 2D severseniz Salt and Sanchuary oynamıştım biraz güzeldi. Onu beğenirseniz yenisi çıktı Salt and Sacrifice. Oynamadığım ama insanların çok önerdiği Dead Cells, Hades, Hollow Knight, Celeste, Stardew Valley, Terraria gibi oyunlar var.
Kesinlikle Fallout serisini oynamalısın. Konusu ve oynanışı çok iyidir. Ayrıca 4.oyunu öneririm. Bir seri halinde oynamak istiyorsan;
Fallout 3, Fallout New Vegas, Fallout 4 diye gidersin. Ben hepsini oynayıp bitirdim tavsiye ederim.
Hocam çok hoşuma gitti kesinlikle oynayacağım. Süpersiniz.Hocam Breathedge'a bakabilirsiniz. Espritüel hikaye tabanlı bir oyundur.
Hocam çok hoşuma gitti kesinlikle oynayacağım. Süpersiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.