Gta IV oynamadıysan kesinlikle oynamalısın 
Hayır değil. Lakin bir bölümünde bağlantı var söyleyip spoiler vermeyim sanaMafia 1 oynamadım, Mafia 2 çok övülüyor. Direk ondan başlarsam sorun olur mu, oyunlar bağlantılı mı ?
Hayır değil. Lakin bir bölümünde bağlantı var söyleyip spoiler vermeyim sanaAma bana sorarsan 1 den başla seveceksin.
Tomb Raider oynadın mı ?
Mafia'yı oynamadıysan oynamalısın. Mafia 1 grafik ve eski olmasından dolayı sıkıcı gelebilir fakat hikayesi sürükleyici, güzel sadece dediğim gibi eski. Mafia 2 ise efsane tek kelimeyle.Mafia 1 oynamadım, Mafia 2 çok övülüyor. Direk ondan başlarsam sorun olur mu, oyunlar bağlantılı mı ?
Selam arkadaşlar. Hikayesi muhteşem olan, bitirdikten sonra bile “Ne oynadım ben arkadaş! ” Diyebileceğim oyun tavsiyeleriniz var mı? İndie olur AAA olur fark etmez yalnız 25 TL ve altında olursa sevinirim. (Steam yaz indirimlerinden de olur)
-Witcher serisini önermeyin çoktan oynadım.
-BioShock halihazırda oynamaktayım.
-AC Ezio üçlemesini de oynadım.
-MGS serisine başlayasım var fakat çok mu sırıtır eski mekanikler korkuyorum biraz. Bir de nereden PS 2 bulacağım bu merak konusu.
-PS4 exclusive önermeyin.
Şimdiden teşekkürler.
Oyunlar nerede ise tam olarak bağlantılı. 1. oyunu oynamazsanız çok şey kaybedersiniz, inanılmaz bağlantılar var. Ayrıca 1. oyun 2. oyundan daha güzel. Mafia 1 gelmiş geçmiş en iyi listemde ilk 3'te, söyleyeyim.Mafia 1 oynamadım, Mafia 2 çok övülüyor. Direk ondan başlarsam sorun olur mu, oyunlar bağlantılı mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.