Hikayesi olan oyun önerisi

YasirB

Hectopat
Daha fazla  
Birçok hikayeli oyun oynadım ve artık oyun bulamamaktayım lütfen sağlam hikayeli ve oynarken sıkılmayacağım 2021 yılına uygun oyunlar önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Birçok hikayeli oyun oynadım ve artık oyun bulamamaktayım lütfen sağlam hikayeli ve oynarken sıkılmayacağım 2021 yılına uygun oyunlar önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Detroit Become Human şu an Steam'de indirimde 10 dolar çok kaliteli hikayesi var.

Star Wars Jedi Fallen Order.

Horizon Zero Down.

Sekiro.

Assassin's Crees Odyssey.

Life is Strange serisi.

Tell me Why.

PS4 veya üstü bir PS'ye sahipseniz Last of Us serisi ve Ghost of Tsushima.

Bunlar biraz eski oyunlar ama hikayelerini beğeniyorum.

1. TWD serisi.
  2. RDR serisi.
  3. GTA 5
  4. God of War
  5. Mafia 2

Beyond Two Souls, Heavy Rain, Hitman, NFS, AC, CoD, Far Cry, Control, alan wake, Death Stranding bunları oynayabilirsiniz hocam.

Önerileriniz için teşekkür ederim fakat bahsettiğiniz oyunların çoğunu oynamış bulunmaktayım, daha çok ortalama bilinen fakat güzel olan oyunlar önerebilirseniz çok mutlu olurum <3

Önerileriniz için teşekkür ederim fakat bahsettiğiniz oyunların çoğunu oynamış bulunmaktayım, daha çok ortalama bilinen fakat güzel olan oyunlar önerebilirseniz çok mutlu olurum <3

Ben yakında skyrima başlayacağım hikayesi güzel diyorlar oynamadıysan bakabilirsin, oynadıysanda nasıl sence oyun oynanır mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı