Hikayesi Sağlam Oyun Önerisi

AuEnx

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayar üzerinde aşırı sıkılıyorum, artık sadece dizi izlemek için açıyorum bilgisayarı. Online oyunlar artık bıkkınlık verdi bu yüzden hikayesi sağlam güzel oyun önerir misiniz? The Witcher 3 Wild Hunt GOTY oynadım nadiren RPG oyunu oynuyordum fakat Witcher 3 Wild Hunt hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biri oldu çok güzel bir oyundu. Oynadığım oyunlar;
  • Crysis Serisi
  • The Witcher 3 Wild Hunt GOTY
  • Metro 2033 - Metro Last Light
  • Assassins Creed 1-2-3
  • Battlefield 3-4
  • Battlefield Bad Company 2
  • Call of Duty 2 - Call of Duty MW Serisi - Call of Duty Advanced Warfare Call of Duty BO 1-2
  • Life İs Strange
  • Hitman Absolution
  • GTA 5
  • Batman Arkham Origins
  • Mafia 2
  • Max Payne 2-3
  • Tomb Raider 2013 - Rise of The Tomb Raider - Shadow of The Tomb Raider
  • Far Cry 3
  • Spec Ops The Line

Son düzenleme:
Titanfall 2. South park oyunları çok eğlenceli. Resident evil 2 ve 7. Son oynadığım oyunlar bunlar.
Titanfall 2'nin hikayesi güzel değil dediler o yüzden pek bakmadım ona indirmeye değer mi ? Hikayesi nasıldır ? Resident Evil 2 ve 7'i indirmeyi düşünüyordum teşekkürler.
Assassins Creed Black Flag oyna derim. Gemi savaşlarında müzik, atmosfer on numara beş yıldız ben acayip beğenmiştim. Hayatımda oynadığım en iyi oyunlar listesinde ilk 3 GARANTİ.
Black Flag'i xbox konsolumda oynamıştım ama bitirmemiştim yeniden indiririm.
Half-Life 2 oynamanı tavsiye ederim. Tabi ek paketleriyle.
Half-Life 2'yi uzun zaman önce oynamıştım fakat şimdi o kadar oynayasım yok ilgimi artık çekmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı