D dollmax Megapat Katılım 24 Ekim 2015 Mesajlar 50 19 Ekim 2016 #41 Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider, Shadow of Mordor, Metro Serisi.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.497 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 26 Ekim 2016 #42 Battlefield 1
Clemandtime Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 464 Makaleler 1 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #43 UraniumCore dedi: Evet arkadaşlar dediğim gibi hikayesi güzel oyun önerisi arıyorum. Var mı öneriniz? Genişletmek için tıkla... Skyrim Fallout 1 Fallout 2 Fallout New Vegas Fallout 4 Fallout 3 Oblivion Rimworld Project Zomboid Wastelanders 2 Stardew Valley Prison Architect
UraniumCore dedi: Evet arkadaşlar dediğim gibi hikayesi güzel oyun önerisi arıyorum. Var mı öneriniz? Genişletmek için tıkla... Skyrim Fallout 1 Fallout 2 Fallout New Vegas Fallout 4 Fallout 3 Oblivion Rimworld Project Zomboid Wastelanders 2 Stardew Valley Prison Architect
Atax Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #45 UraniumCore dedi: Evet arkadaşlar dediğim gibi hikayesi güzel oyun önerisi arıyorum. Var mı öneriniz? Genişletmek için tıkla... Crysis 1 ve diğer serileri bir de Steam yerine Origin'den al Steam'de verilen kod yanlış ben 1 saat bunun yüzünden müşteri hizmetleriyle uğraştım.
UraniumCore dedi: Evet arkadaşlar dediğim gibi hikayesi güzel oyun önerisi arıyorum. Var mı öneriniz? Genişletmek için tıkla... Crysis 1 ve diğer serileri bir de Steam yerine Origin'den al Steam'de verilen kod yanlış ben 1 saat bunun yüzünden müşteri hizmetleriyle uğraştım.