KERKÜK ZİNDANI
Picopat
Sonra elektrikli testereli bir adam geldi derneği dağıttı.Sonra Turbox fabrikası patladı ve sosyaldeki Turbox mizahı son buldu. Yeni sığınak yapıldı ve bu sığınağın adı "Recep Baltaş Severler Derneği" oldu.
Sonra elektrikli testereli bir adam geldi derneği dağıttı.Sonra Turbox fabrikası patladı ve sosyaldeki Turbox mizahı son buldu. Yeni sığınak yapıldı ve bu sığınağın adı "Recep Baltaş Severler Derneği" oldu.
Sonra elektrikli testereli bir adam geldi derneği dağıttı.
Ve garip olan Technopat Sosyal 15 yıl önce yoktu.Ve yeni sosyal sevenler derneği kuruldu.
İki arkadaş yeni derneğe birkaç zombi daha öldürerek gitiler fakat derneğin sığınağına sadece derneğe üye olabilenler girebiliyordu üyelik şartları ise:
Sosyalde 99999999999999 mesajı olmak.
VAC banı olmamak.
En az 15 yıllık sosyal üyesi olmaktı.
Ve yeni sosyal sevenler derneği kuruldu.
İki arkadaş yeni derneğe birkaç zombi daha öldürerek gitiler fakat derneğin sığınağına sadece derneğe üye olabilenler girebiliyordu üyelik şartları ise:
Sosyalde 99999999999999 mesajı olmak.
VAC banı olmamak.
En az 15 yıllık sosyal üyesi olmaktı.
Ve garip olan Technopat Sosyal 15 yıl önce yoktu.
Ve iki arkadaş evlerine geri dönerler hedefleri zaman makinesi yapıp 15 yıl önceye gidip Technopat Sosyal'i kurup üyesi olup 99999999999999 mesajı tamamlayıp hilesiz CS oynayıp VAC yememekti.
Yeni oyun önerir misiniz ve kartım yok hangi kartı almalıyım( Papara istemiyorum) demiştir fakat Papara al diyenler gelir.Sonra zamanı tekrar ileriye alırlar ve yine obez bir adam sebepsiz yere VAC yedim diye kapıya dayanır...
Sonra zamanı tekrar ileriye alırlar ve yine obez bir adam sebepsiz yere VAC yedim diye kapıya dayanır...
Yeni oyun önerir misiniz ve kartım yok hangi kartı almalıyım( Papara istemiyorum) demiştir fakat Papara al diyenler gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.