Hikayeyi devam ettir

  • Konuyu başlatan Kqod
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 626
  • Görüntüleme 16B
Merlin geri döner ve bir portal açıp Harry Potter'ı yanına getirir. Harry seçilmiş olduğu için Arthur'u öldürür.
 
Uykuda Ali Güngör ona PC toplar. Recep Baltaş PC'ye CS indirir ve uzaylıya vs gel bot der. Uzaylı sinirlenir ve vs atar.

Vs sonucunda Recep Baltaş oyunu kazanır, uzaylı ona 2 seçenek sunar ve şöyle der: ya dünya üzerindeki bütün ekran kartlarını bize getireceksin ve özgürlüğüne kavuşacaksın, ya da sonsuza kadar donuk kalacaksın.
 
Karşılaşmayı uzaylı alınca Recep kudurur.

Daha sonra Recep kol bozuk! Der. Ve tekrar vs atarlar. Bu sefer Recep PC'ye hile indirir ve uzaylıyı yener.

Vs sonucunda Recep Baltaş oyunu kazanır, uzaylı ona 2 seçenek sunar ve şöyle der: Ya dünya üzerindeki bütün ekran kartlarını bize getireceksin ve özgürlüğüne kavuşacaksın ya da sonsuza kadar donuk kalacaksın.

Ve Recep Baltaş ikinci seçeneği seçer. Ancak dondurucu ayarlarını yapmak için Technopat'a üye olur. 😂Herkese Recep Baltaş'ı dondurduğunu söyler. Forum kızar ve moderatorler ona ban atıp dururlar. Ve forumdakiler onu kızdırır. En sonunda forum ahalisi rokete binip uzaya çıkarlar.
 
Daha sonra Recep kol bozuk! Der. Ve tekrar vs atarlar. Bu sefer Recep PC'ye hile indirir ve uzaylıyı yener.

Ve Recep Baltaş ikinci seçeneği seçer. Ancak dondurucu ayarlarını yapmak için Technopat'a üye olur. 😂herkese Recep Baltaş'ı dondurduğunu söyler. Forum kızar ve moderatorler ona ban atıp dururlar. Ve forumdakiler onu kızdırır. En sonunda forum ahalisi rokete binip uzaya çıkarlar.

Kordinatları kontrol ederler ve gezegeni bulurlar. Tam iniş sağlayacakları sırada bir grup uzaylı onları durdurur ve neden, nereden geldiklerini sorarlar.
 

Geri
Yukarı