Hikayeyi devam ettir

  • Konuyu başlatan Kqod
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 626
  • Görüntüleme 16B
Recep ilk seçeneği seçer. Camdan aşağı atladığında DH yetkilileri onu helikopter ile kurtarır. Ve Recep DH yetkilileri ile RTX 6090 oyun testi yapar. Bunu gören SDN çok kıskanır ve gece DH binasına baskın yapar. Recep RTX 6090'ı kurtarabilecek midir?
Recep, çıkış saatine yakın ofis hava alsın diye camı açtığında dışarıda bekleyen siyah giyinimli adamları farkeder. Bu durumdan şüphelenir, ama bir girişimden bulunmadan ne olur ne olmaz sabah alırım ben kartı diyerek 6090'ı dolabın içindeki metal kasaya koyar ve kendisinin bile zor hatırlayacağı bir şifre ile kitler. Daha sonra şirketten çıkış yapar ve sabah geldiğinde içerisi darmadağandır.
 
Recep, çıkış saatine yakın ofis hava alsın diye camı açtığında dışarıda bekleyen siyah giyinimli adamları fark eder. Bu durumdan şüphelenir, ama bir girişimden bulunmadan ne olur ne olmaz sabah alırım ben kartı diyerek 6090'ı dolabın içindeki metal kasaya koyar ve kendisinin bile zor hatırlayacağı bir şifre ile kitler. Daha sonra şirketten çıkış yapar ve sabah geldiğinde içerisi darmadağandır.

Gece SDN yetkilileri kasayı bulmuş ama açamamışlardır. Bu yüzden binaya pusu kurarak Recep'i yakalarlar. Recep şifreyi söylemez ise sosyali sıfırlayacaklarını söylerler.

hikaye böyle giderse bundan kitap yazılabilir. :D
 
Mert gelip onları M1 garand ile öldürür, arkasından Recep Baltaş gelir ve şöyle der:
-Sen süper moderatör olmayı hak ediyorsun.
 
Bu sırada Shift delete forumdakiler ay yıldız tim ile anlaşarak Sosyal'i sıfırlar. Ve Recep ağlamaya başlar.

Recep bir ağacın altına oturur ve bir telefonu tuşlar. Dakikalar sonra tüm Technopat çalışanları ve sosyal bölgeye gelmişlerdir. Recep olayları açıklar, herkesin morali bozulmuştur ama birisi aradan çıkıp peki ya 6090 nerede? Diye sorunca Recep'in gözleri faltaşı gibi açılır.
 

Geri
Yukarı