Hikayeyi devam ettir

  • Konuyu başlatan Kqod
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 626
  • Görüntüleme 16B
Beton olan uzaylılar, bize ihanet ettin Recep! Diye söylenirken, lastikleri donan araçtan inen adamlar ile Recep arasında bir kovalamaca başlar çatıdan çatıya uzun süren bir kovalamaca sonucu uçurumun ucuna gelmişlerdir ve aşağısı uçsuz bucaksız bir okyanustur.

Recep, kartı almak konusunda ısrar edince sosyal ahalisi bu kartın herkesi bozduğunu ve yok edilmesi gerektiğini söyler. Herkes bu fikre katılınca kart okyanusa doğru fırlatılır ve büyük bir dalga onu yutar. Denizin sonsuzluğuna batan kartı izleyenler derin bir nefes alırlar ve herkes normal hayatına döner. Sosyal tekrar inşa edilir uzaylıların betonu kırılır ve insanlarla arkadaş olurlar gezegenlerine döndükten sonra teknoloji dünyası artık rahatlamıştır. (son)

Film, kitap yazılır be bu hikayeye. :D
 
Aksiyon devam ederken, kendi zaman diliminde yoğun bakımdan çıkmış uzaylılar dünyaya iner ve Recep'in bindiği taksinin tavanını lazer ile delip 6090'ı isterler. Recep bende onun peşindeyim deyince uzaylılarda aracın peşine takılırlar ve lastiklerine dondurucu ışın atarlar.

O sırada Recep ayna kullanarak ışını uzaylılara gönderir. Ve uzay gemisinin roketi donar. Roketi donan uzay gemisi yere çakılır ve patlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı