Hiking A41 nasıldır?

Fiyatına oldukca şaşırdığım ama donanım hakkında pek bilgim olmadığı için sizin yorumlarınızı bekliyorum. Alıp almama konusunda arada kaldım.

Cihaz bir yazılımsal sıkıntı verse (bitti) onun yazılımı yok piyasada☺️

Ekran görüntüsü 2023-02-04 175433.png

onun yerine bunu alabilirsin
 
2799 TL ye A101 den aldım. Telefona çok para vermeyi sevmeyenler için güzel bir telefon. Silikon kılıf ve koruyucu camı ile geliyor. Cam takma işini dışarıda hallettirdim. Honor 7S imden sonra çok hızlı geldi. Onu da 3 yıl önce A101 den almıştım :) 4GB RAM 128 GB dahili hafıza son derece yeterli. Çok süper fotoğraf çeksin her türlü oyunu oynasın derdiniz yoksa ekonomik f/p oranı yüksek bir telefon. Bluetooth kulaklık ile kullanmanız gerekiyor. Pili tüm gün götürüyor. İşlemcisi ısınıyor diyorlar. İşlemci gerektiren uygulamalar kullanmadığım için öyle bir derdim olmadı :) Bendeki Altın rengi. Rengini satın aldıktan sonra öğrendim. Bir erkek olarak çekinmeden kullanıyorum. İnceliği, ekran boyutu olarak güzel. Trident a29 ile birebir aynı ürün. Muhtemelen Çinliler Türkler için üretiyor :) Kısa zamanda bozulmamasını umuyorum. Şubat 2023 sürümü. Android 12 ile geliyor. Marka takıntınız ve çok paranız yoksa alın. Type C bağlantısını kullanıyor. Aynı modelin Koyu mavisini de kızım için aldım. Silikon kılıfsız çok güzel görünüyor. 21 MP Sony kamera kullanılıyor ama çok beğendiğimi söyleyemem.
 
Son düzenleme:
cihaza çöp diyenler şubat çıkışlı bir telefonu ne zaman alıp kullandınız ve değerlendiriyorsunuz
telefonu satın aldım gayet başarılı çalışıyor şarj type c bu fiyata dünyaları beklemeyin ama 5000 bandına kadar olan tüm telefonlardan daha iyi batarya 2 gün net dayanıyor hafıza yeterli 128 gb yüz tanıma güzel çalışıyor parmak izi aktif görsel ve dış malzeme kalitesi yeterli ilk kullanım için söyleyeceklerim bu kadar...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı