Hikvision U10 16 GB RAM alınır mı?

Makaleler
12
Hikvision U10

Ürün bu, fiyatı güzel, CL değeri de frekansına göre şahane. Ayrıca ömür boyu garantili olması beni şüphelendirdi, sonuçta ucuz etin yahnisi yenmez. Kullanan var mı? Bu RAM bellekler hakkında yeterli bilgi bulamadım, ne forumda konusu ne de RAM bellek üzerinde kullanılan çipler hakkında bilgim yok.

Hikvision U10

Ürün bu, fiyatı güzel, CL değeri de frekansına göre şahane. Ayrıca ömür boyu garantili olması beni şüphelendirdi, sonuçta ucuz etin yahnisi yenmez. Kullanan var mı? Bu RAM bellekler hakkında yeterli bilgi bulamadım, ne forumda konusu ne de RAM bellek üzerinde kullanılan çipler hakkında bilgim yok.

Sanırım pek tanınmayan bir marka. Düzgün incelemeside yok, SSD'leri kötüymüş.

Bir yanlışım var ise düzeltin.

Sanırım pek tanınmayan bir marka. Düzgün incelemeside yok, SSD'leri kötüymüş.

Bir yanlışım var ise düzeltin.
Doğru, SSD'leri gerçekten kötü ve kalitesiz, fakat RAM belleklerden bahsediyoruz. Sanırsam bu soruyu bu RAM belleği kullanan üyelerimiz cevaplayabilecek, hiç incelemesi yok.

Nerede 8 GB yazıyor? Satıcı açıklamasından bahsediyorsanız sadece bir örnek. Aynı belleğin 16 GB modelini alacağım.
@XandX kullanıyordu sanki. Fikirlerini alabilir miyim?
Bende kullanmaya başlayalı 2 hafta falan oldu fakat herhangi bir sıkıntısını görmedim frekanslar falanda gayet iyi ama uzun süreçte ne getirir bilemiyorum bence alınabilir.

Bende kullanmaya başlayalı 2 hafta falan oldu fakat herhangi bir sıkıntısını görmedim frekanslar falanda gayet iyi ama uzun süreçte ne getirir bilemiyorum bence alınabilir.
Yaz sonuna kadar incelemesi gelmezse almam. Hikvision güven vermedi, ama aksi bir durum olursa ve olumlu konuşulursa alabilirim. Siz de uzun vadede kullanım deneyiminizi paylaşsanız çok iyi olur benim için. Tabii birkaç ay geçince.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı