Kronik sorunlu.
Fazla ısınma şikayetleri var.
Isınmasa da alınmaz. SM2258XT kullanıyor.
Kronik sorunlu.
Fazla ısınma şikayetleri var.
PNY'de güzel hocam ama Gigabyte bir tık daha iyi.PNY'yi tüm forum öneriyor sanıyorum bende öyle aldım gayet iyi.
İşlemci ile SATA SSD hızı arasında bir bağ yok.
Neredeyse var hocam SSD niz istediğiniz kadar iyi olsun evet SSD hızlı bir şekilde çalıştırır programı ancak işlemci programı işleyemezse ne anlamı var? Bende de aynı bu sorun var bendeki SSD'yi başka sisteme takıyorum daha hızlı çalışıyor hadi bunu da açıklayın o zaman şimdi.
SATA II ile SATA III arasında hız farkı var. Bir sistem SATA II destekliyorken, biri SATA III destekliyorsa hız değişir ama işlemciyle falan bir ilgisi yok SSD'nin. Zaten çöp bir SSD. Sizde sorun çıkmaması bir şeyi değiştirmiyor. İnsanların vebaline girmeyin.Neredeyse var hocam SSD niz istediğiniz kadar iyi olsun evet SSD hızlı bir şekilde çalıştırır programı ancak işlemci programı işleyemezse ne anlamı var? Bende de aynı bu sorun var bendeki SSD'yi başka sisteme takıyorum daha hızlı çalışıyor hadi bunu da açıklayın o zaman şimdi.
Hocam yaşı küçük bir kardeşimiz sanırım. Çokta üstüne gitmeyelim.SSD daha hızlı çalışmıyor, tabii iki sistem de SATA III destekliyorsa. İşlemci yetersiz kaldığı için sistem yavaşlıyor, SSD'nin hızı aynı hız yoksa.
SSD daha hızlı çalışmıyor, tabii iki sistem de SATA III destekliyorsa. İşlemci yetersiz kaldığı için sistem yavaşlıyor, SSD'nin hızı aynı hız yoksa.
Hocam yaşı küçük bir kardeşimiz sanırım. Çok da üstüne gitmeyelim.
İşlemciden dolayı sistem yavaşlıyor. SSD ile ilgisi yok. Hocam aynı şeyi söylüyor benimle.Evet o yüzden işte. Ama o YAŞI ÇOK BÜYÜK OLAN ARKADAŞ her şeyi bildiği için uyduruyor işte![]()
Kendi sorununuz için ayrı konu açın. Sizi aşağılamadım.Hocam bu kadar bilgiliyseniz benim sorunuma da çözüm bulun ayrıca denediğim sistem de SATA 2 benim bilgisayarım da sadece işlemcisi daha iyi bilip bilmeden her şeye yorum yapmayın öyle yok yaşı küçük üstüne gitmeyelim falan burada kimseyi aşağılamaya hakkınız yok.
İşlemciden dolayı sistem yavaşlıyor. SSD ile ilgisi yok.
SSD hızının en son bağlı olduğu şey işlemci ve SSD hızını hissetmek için de en gereksiz şey iyi işlemci.Aynı SSD bende var. Sıkıntısız çalışıyor. Ayrıca elektrikler de aldığımdan beri 10'dan fazla kesildi. Hala cayır cayır çalışıyor. @ProximusTwo gayet de hızlı eğer iyi bir işlemciniz varsa hızını fazlasıyla hissedersiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.