Bence HDD işine girmeyin hocam. Bilsem 480GB bir SSD alırdım.Benim SSD'mde 30 GB boş yer var. Yeni HDD alacağım şimdi yavaşlayacak mı yani? Niye yavaşlasın ki? Zaten Win10 SSD'ye kurulu.
Bence HDD işine girmeyin hocam. Bilsem 480GB bir SSD alırdım.Benim SSD'mde 30 GB boş yer var. Yeni HDD alacağım şimdi yavaşlayacak mı yani? Niye yavaşlasın ki? Zaten Win10 SSD'ye kurulu.
Dostum HDD ağzına kadar dolu veya bayağı bir dolu ise sistem tabii ki biraz daha yavaş açılabilir ama bu kadar fark etmez. Sistemin SSD'ye kurulu olduğuna emin misin?
SSD'ye şuan param yetmiyor hocam. HDD almak zorundayım.Bence HDD işine girmeyin hocam. Bilsem 480GB bir SSD alırdım.
Bilgisayarı yavaşlatıyor dememiş, yavaş çalışıyor demiş, ssd ye göre yavaş çalışıyor bu doğru.Bilgisayarı yavaşlatıyor mu? Yanlış bilgi vermeyin lütfen!
Benim SSD'mde 30 GB boş yer var. Yeni HDD alacağım şimdi yavaşlayacak mı yani? Niye yavaşlasın ki? Zaten Windows 10 SSD'ye kurulu.
Hayır. Sistem daha yavaş açılıyor demiş. SSD'de Windows olmasına rağmen.Bilgisayarı yavaşlatıyor dememiş, yavaş çalışıyor demiş, ssd ye göre yavaş çalışıyor bu doğru.
Dostum HDD ağzına kadar dolu veya bayağı bir dolu ise sistem tabii ki biraz daha yavaş açılabilir ama bu kadar fark etmez. Sistemin SSD'ye kurulu olduğuna emin misin?
bu arada ssd fiyatı ne kadar gördünüz? 256 olan örneğin? benim bilgisayarcım 400 demişti banaSSD'ye şuan param yetmiyor hocam. HDD almak zorundayım.
Hocam benim bütçem o kadar az ki. 150 lira verebileceğim en fazla. 320 GB buldum bir tane (HDD) onu alacağım. 400 ₺'ye hiç bir şey alamam zaten PC 1650 ₺bu arada ssd fiyatı ne kadar gördünüz? 256 olan örneğin? benim bilgisayarcım 400 demişti bana
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.