Hile İndirirken Bilgisayara Virüs İndirmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

YakupAziz

Hectopat
Yer
SFYA Digital
Merhaba, yaklaşık 30 dakika önce bir hile programı indirmiştim. Ancak onu indirdikten sonra bilgisayar kendine restart attı. Yüklediğim hile programınıda bilgisayarımda bulamadım ve açamadım. Hileyi indirirken Windows Defender'i kapatmamı söyledi kapattım. Ancak indirdikten sonra açamadım. Yani Windows Defender'i açmaya çalıştığımda açılmadı. Sizin virüs ve tehdit korumanız kuruluşunuz tarafından yönetilir. Hatası aldım. Her türlü videoya baktım, araştırdım ancak bir çözüm bulamadım. 3. parti bir anti virüs programı yüklemek istiyorum. En güvenlisi ve ücretsiz olanı hangisidir?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
@Soft Donanım
Arkadaşı güzelinden tatile çıkarsak keşke.

Stranded Deep gibi bir Single oyuna, sırf kafa dağıtıp eğlenmek için hile indirmiştim. Amacım CS:GO'ya wall hack indirip, rekabetçi kasmak ve insanların hakkına girmek değildi. İşin aslını öğrenmeden lütfen yorum yapmayın.

Sorunum çözüldü. Hala dalga geçip "oh iyi olmuş" gibisinden yorumlar yapacak arkadaşlar için. Tekrardan bir açıklama yapacağım.
Hile indirdiğim oyunun adı: Stranded Deep (singleplayer)
Hile türü: Ada oluşturma.

Yani burada dalga geçipte küçük düşürülecek bir durum yok. Eminim ki sizde hayatınızda en az bir defa hile yapmayı denemişsinizdir. Bu yüzden gelipte boş yapmayın. Bende biliyorum hilenin kötü bir şey olduğunu, gidip CS:GO gibi oyunlarda açmam zaten.

Sorunum çözüldü. Hala dalga geçip "oh iyi olmuş" gibisinden yorumlar yapacak arkadaşlar için. Tekrardan bir açıklama yapacağım.
Hile indirdiğim oyunun adı: Stranded Deep (singleplayer)
Hile türü: Ada oluşturma.

Yani burada dalga geçipte küçük düşürülecek bir durum yok. Eminim ki sizde hayatınızda en az bir defa hile yapmayı denemişsinizdir. Bu yüzden gelipte boş yapmayın. Bende biliyorum hilenin kötü bir şey olduğunu, gidip CS:GO gibi oyunlarda açmam zaten.
Hile hiledir.

Merhaba, yaklaşık 30 dakika önce bir hile programı indirmiştim. Ancak onu indirdikten sonra bilgisayar kendine restart attı. Yüklediğim hile programınıda bilgisayarımda bulamadım ve açamadım. Hileyi indirirken Windows Defender'i kapatmamı söyledi kapattım. Ancak indirdikten sonra açamadım. Yani Windows Defender'i açmaya çalıştığımda açılmadı. Sizin virüs ve tehdit korumanız kuruluşunuz tarafından yönetilir. Hatası aldım. Her türlü videoya baktım, araştırdım ancak bir çözüm bulamadım. 3. parti bir anti virüs programı yüklemek istiyorum. En güvenlisi ve ücretsiz olanı hangisidir?

Eki Görüntüle 623000

Aga acemiysen söyleyeyim sanal güvenilir (Steam Uplay Epic Games) gibi yerlerden bir şey indirmeyeceksen Windows Defender'i kapatmayacan.
Harddiski değiştirip kurtulabilirsin karşındaki acemiyse virüsü yapan veya kolay kalkan bir virüsse resettende gidebilir.
Bittiyse bakma bile bu mesaja.

EVGA en iyi ekran kartı markası diyen arkadaş şimdi de ne demiş.
Adam singel Player bir oyunda hile yüklemiş abartıyorsunuz.
Ve sizin adamla dalga geçmek yerine yardım etmeniz lazım boş yapmayın.

Ben EVGA en iyi markamı dedim? Acıyorum okuduğunuzu anlamıyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı