Hile kullanılan Valorant hesabı banlandı

Asil035

Centipat
Daha fazla  
2-3 kere skin changer kullandım. Hesap değerliydi geçer mi bu hata, ne yapacağım? Bir daha olmayacak söz.

IMG_20250228_102639.jpg

2-3 kere skin changer kullandım. Hesap değerliydi geçer mi bu hata, ne yapacağım? Bir daha olmayacak söz.

Eki Görüntüle 2434524

Riot desteğe biraz yalvarırsan benim haberim olmadan oldu ben yapmadım tarzı şeyler dersen bir ihtimal açılabilir ama yalan atmak ne derece iyi bir şey bilmiyorum.

Sayın hocam ban geçici midir değil midir bilmiyorum ancak küfür nedeniyle LoL'de yediğim perma ban bir süre sonra kalkmıştı. Belki içinizi rahatlatır diye söyleyeyim dedim.

Sayın hocam ban geçici midir değil midir bilmiyorum ancak küfür nedeniyle LoL'de yediğim perma ban bir süre sonra kalkmıştı. Belki içinizi rahatlatır diye söyleyeyim dedim.

O nasıl oldu tam olarak normalde mümkün değil permanın kalkması perma yediğine emin misin?

İki sayfadır aynı mesajı tekrarlayan arkadaşların aksine güncel bilgiyi vereyim. Riot Vanguard ekibinden GamerDoc, 2 hafta önce Valorant'ta skin changer kullanımının artık daha ciddiye alınacağını söylemişti. Yakında bunun için bir ban wave olabileceğini ima ederek ilk cezanın 14 gün, ikincisinin süresiz olacağını söylemişti. Siz ilk cezayı yemişsiniz, geçmiş olsun. Tekrar etmezseniz sıkıntı olmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı