Hile kullanılmadığı halde VAC atıldı

Hocam zaten berbat bir oyuncuyum 400 saatin sonunda anca 10K rütbeye ulaştım. Hiçbirzamanda hileci bir arkadaşım olmadı. Normal hilecilere bile o kadar ban atmazken benim ban yemem çok gülünç

Birkaç olasılık var onlarda, 2 ay önce tüm oyun hesaplarım çalındı. (Epic Ubisoft Steam)
Ondan olabilir belki ama şahıs hiçbir şekilde oyun oynamadı ve zaten hemen geri eldım hesabı
İkinciside arkada Skyrim için mod kullanıyordum. Mod manneger 2 açık tutuyorum genelde. Ondan dolayımıki?

Hocam arkada çalışan çoğu 3. şahıs programı hile olarak algılayabilir Valve en temizi kapatıpta oyuna girmek oluyor bu konuda haksız VAC yiyen insanların olduğunu düşünüyorum şahsen ben hiç VAC yemedim ama bunun olması için de çok rapor yiyip Valve'ın önüne düşmeniz lazım ki incelesinler.

Hocam arkada çalışan çoğu 3. şahıs programı hile olarak algılayabilir Valve en temizi kapatıpta oyuna girmek oluyor bu konuda haksız VAC yiyen insanların olduğunu düşünüyorum şahsen ben hiç VAC yemedim ama bunun olması için de çok rapor yiyip Valve'ın önüne düşmeniz lazım ki incelesinler.

Cidden o kadar oynamam yazık oldu. Tam da yeni itemler almıştım.
Cevaplarınız için teşekkürler, anlaşılan yapacak bir şey yok. Umarım VAC'ın bir sorunudur.

Dostum geçmiş olsun, Valve bunu yıllardır yapıyor. Buraya konu açmak hiçbir işe yaramayacak çünkü açmışsındır sen diyerek imada bulunacak çok düşük zekalı insan var forumda. Hesaba veda et sen şimdiden.

Cidden o kadar oynamam yazık oldu. Tam da yeni itemler almıştım.
Cevaplarınız için teşekkürler, anlaşılan yapacak bir şey yok. Umarım VAC'ın bir sorunudur.

VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz. Eğer VAC yasaklamasının bir hata sonucu verildiğine karar verilirse otomatik olarak kaldırılacaktır.

Valve'ın bu konudaki tavrı buymuş.

VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz. Eğer VAC yasaklamasının bir hata sonucu verildiğine karar verilirse otomatik olarak kaldırılacaktır.

Valve'ın bu konudaki tavrı buymuş.y
yapıcak bişey yok. yeni seçkin alma zamanı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı