reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.481 Çözümler 775 29 Haziran 2019 #11 Youtuber'dan bize ne? Diğer hesabında niye yasaklama aldıysan yine o yüzden aldın. Hata dediğin tek sistemin yasaklamasıyla mümkün. İkisinden de yasaklama alıyorsan unut o işi.
Youtuber'dan bize ne? Diğer hesabında niye yasaklama aldıysan yine o yüzden aldın. Hata dediğin tek sistemin yasaklamasıyla mümkün. İkisinden de yasaklama alıyorsan unut o işi.
FURYWARΞ Decapat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 45 Yer Turkey,Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 29 Haziran 2019 #12 reptile dedi: Youtuber'dan bize ne? Diğer hesabında niye yasaklama aldıysan yine o yüzden aldın. Hata dediğin tek sistemin yasaklamasıyla mümkün. İkisinden de yasaklama alıyorsan unut o işi. Genişletmek için tıkla... V2 hesabımda aynı numara aynı mail kullanılmadı diğer 490 gün önce VAC ban yiyen hesap ve başka hesap yedi. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2019
reptile dedi: Youtuber'dan bize ne? Diğer hesabında niye yasaklama aldıysan yine o yüzden aldın. Hata dediğin tek sistemin yasaklamasıyla mümkün. İkisinden de yasaklama alıyorsan unut o işi. Genişletmek için tıkla... V2 hesabımda aynı numara aynı mail kullanılmadı diğer 490 gün önce VAC ban yiyen hesap ve başka hesap yedi.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 29 Haziran 2019 #13 Hakkımla ban yedim diyeni pek görmedim. Herkes masum ise peki hileyi yapanlar kim?
FURYWARΞ Decapat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 45 Yer Turkey,Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 30 Haziran 2019 #14 Onur Altuğ Sever dedi: Hakkımla ban yedim diyeni pek görmedim. Herkes masum ise peki hileyi yapanlar kim? Genişletmek için tıkla... Hilecilerle baş edebilmek için yoldaş oynayarak prime kasıyordum rekabetçide hep hile geliyor profilime girip ekran görüntülerime bakarsanız raporlarımın hepsi doğrudur. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2019
Onur Altuğ Sever dedi: Hakkımla ban yedim diyeni pek görmedim. Herkes masum ise peki hileyi yapanlar kim? Genişletmek için tıkla... Hilecilerle baş edebilmek için yoldaş oynayarak prime kasıyordum rekabetçide hep hile geliyor profilime girip ekran görüntülerime bakarsanız raporlarımın hepsi doğrudur.
M masterhaşhaşi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2019 #15 Oluyor öyle bazen bende bir kere olmuştu ilk hesabımda 1 haftada düzeltildi.
FURYWARΞ Decapat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 45 Yer Turkey,Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 30 Haziran 2019 #16 NFurkan dedi: VAC herhangi bir şekilde kalkamaz deniyor destek sitesinde. Genişletmek için tıkla... Ama kalkıyor hile kullananları reportluyorum vac yiyor adamlar gelip beni banlıyor profilimde ekran görüntülerim mevcut. masterhaşhaşi dedi: Oluyor öyle bazen bende bir kere olmuştu ilk hesabımda 1 haftada düzeltildi. Genişletmek için tıkla... Desteğemi Yazdın Yoksa valveye mail mi yolladın?
NFurkan dedi: VAC herhangi bir şekilde kalkamaz deniyor destek sitesinde. Genişletmek için tıkla... Ama kalkıyor hile kullananları reportluyorum vac yiyor adamlar gelip beni banlıyor profilimde ekran görüntülerim mevcut. masterhaşhaşi dedi: Oluyor öyle bazen bende bir kere olmuştu ilk hesabımda 1 haftada düzeltildi. Genişletmek için tıkla... Desteğemi Yazdın Yoksa valveye mail mi yolladın?
M masterhaşhaşi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2019 #17 FURYWARΞ dedi: Ama kalkıyor hile kullananları reportluyorum vac yiyor adamlar gelip beni banlıyor profilimde ekran görüntülerim mevcut. Desteğemi Yazdın Yoksa valveye mail mi yolladın? Genişletmek için tıkla... Her ikisini de yaptım. Açıkçası hatırlamıyorum.
FURYWARΞ dedi: Ama kalkıyor hile kullananları reportluyorum vac yiyor adamlar gelip beni banlıyor profilimde ekran görüntülerim mevcut. Desteğemi Yazdın Yoksa valveye mail mi yolladın? Genişletmek için tıkla... Her ikisini de yaptım. Açıkçası hatırlamıyorum.
FURYWARΞ Decapat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 45 Yer Turkey,Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 30 Haziran 2019 #18 Jira dedi: Ohh iyi olmuş. Bütün hilecilerin başına gelmesi dileğiyle. Steam hesabın da damga yedi, güzel. Genişletmek için tıkla... Hilecilerin başına gelmesi diileğiyle masumların değil.
Jira dedi: Ohh iyi olmuş. Bütün hilecilerin başına gelmesi dileğiyle. Steam hesabın da damga yedi, güzel. Genişletmek için tıkla... Hilecilerin başına gelmesi diileğiyle masumların değil.
SKREAMIZM Kilopat Katılım 29 Aralık 2014 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Haziran 2019 #19 Eğer gerçekten *haksız* bir ban diyor isen steam desteğe bir destek bileti göndermeyi dene bakalım ne cevap verilecek.
Eğer gerçekten *haksız* bir ban diyor isen steam desteğe bir destek bileti göndermeyi dene bakalım ne cevap verilecek.
FURYWARΞ Decapat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 45 Yer Turkey,Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 30 Haziran 2019 #20 masterhaşhaşi dedi: Her ikisini de yaptım. Açıkçası hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Mail atayım bende adamlar hileyi banlamıyor gelip beni banlıyor. SKREAMIZM dedi: Eğer gerçekten *haksız* bir ban diyor isen steam desteğe bir destek bileti göndermeyi dene bakalım ne cevap verilecek. Genişletmek için tıkla... Cevap olarak CS:GO ekibine iletildi bu destekten tekrar cevap alamayacağınızı unutmayın dediler. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2019
masterhaşhaşi dedi: Her ikisini de yaptım. Açıkçası hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Mail atayım bende adamlar hileyi banlamıyor gelip beni banlıyor. SKREAMIZM dedi: Eğer gerçekten *haksız* bir ban diyor isen steam desteğe bir destek bileti göndermeyi dene bakalım ne cevap verilecek. Genişletmek için tıkla... Cevap olarak CS:GO ekibine iletildi bu destekten tekrar cevap alamayacağınızı unutmayın dediler.