Hile Olmadan VAC Ban Yedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5 kişiden fazla izlemiyor emin ol. Ne kadar report yediğine bağlı.

İzliyor. Bu işler 5 adamın kararına bakmaz.

Report olayı kaç gün içinde ne kadar raporlandığına bağlı.

VAC programını tetikleyen hiçbir yazılım yok, öyle olsaydı güvenli sunucuda VAC hatası alırdım.

O sadece sistemi engelleyen yazılımlarda olur. Yasaklamaya sebep olacak şey için sana ekstradan uyarı yapmazlar. Bilmen gerekir yasak olduğunu.

Vakit harcamaya değmez konu kilitlenmeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hileciler gerçekten hastalar, tedavi falan görmeleri gerek. Adamlar kendilerini iyi oynadığına o kadar inandırmış ki hile mi? o da ne? falan kafasındalar.
Geçin bunları. Geçmiş olsun demiyorum, sevindim hatta.

Bilgisayarımda öyle birşey yok bilgilerden baktım overwatch kararı ile hile tespit etmişler ama hile yok sıkıntı orda.

Yok o hesapta bana ait fakat arkadaşım hile kullanmıştı başka bir hesap daha yedi aynı telefon numarası bağlıydı.

Report yersin overwatch düşersin, seni izleyenler hata yapar ve VAC yersin ilk profilimde 1 oyun yasaklanması yazdı sonra VAC yazdı.
5 yıllık CS:GO oyuncusuyum Hile kullandıysanız VAC yersiniz haksız yer VAC yiyeni görmedim onlarda açılıyor zaten.
Bu arada bir maçta yok smoke içi vurdum wallbang attım flick attım diyorsanız genede overwatch'dan ban yemezsin şahsen kendim bir maçta 360 1 tap atmıştım smoke içi adam vurmuştum fakat ban yememiştim.Kısacası boş yere VAC yemezsin.

Beyler böyle çoluk çocuk için gerilmeyin. Hak ettiğini bulmuş zaten.
410722

Beyler ne bu kin. Adam cidden hile yapmamış olamaz mı? Bu sistem %100 doğrulukla tüm hileleri banlayamaz. Cidden yapmamış olabilir çocuk. Hayır, hile yapıp ban yese niye buraya konu açsın? Siz Valve yöneticisi misiniz de gel senin banını açayım diyesiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı