Hile Olmadan VAC Ban Yedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beyler böyle çoluk çocuk için gerilmeyin. Hak ettiğini bulmuş zaten.Eki Görüntüle 410722
Olur mu "moruq" hile açmadan ban yeniliyor "len mekaa".

İtiraf et, bir link buldun, indirdin fakat çalıştıramadın, sonra oyuna girince ban yedin. Çünkü arka planla o zıkkım çalışıyordu.

Ban yiyen hesapla aynı numaraya bağlarsan vac yiyorsun, bu kurallarda apaçık yazıyordu. Banı açmazlar hiç uğraşma.

Adam cidden hile yapmamış olamaz mı?

Daha önceki hesaplarının neredeyse tamamında yasaklama var. Durduk yere mi aldı hepsini?

Kaldı ki hem Overwatch'ın hem de VAC sisteminin aynı anda hata yapma imkanı yok. Daha Steam tarihinde böyle bir şey ne görülmüş ne de duyulmuş.

Adam'ın 3 hesabı banlanmış, steamde hack linki istiyor, "beyler hile yapmamış olamaz mı" diyorsun. Dostum beyniniz nasıl çalışıyor çözemedim gerçekten.

Hileci arkadaş da hiç vazgeçmiyor demek ki, keşke bunlardan tamamen kurtulmanın bir yolu olsa.

Beyler ne bu kin. Adam cidden hile yapmamış olamaz mı? Bu sistem %100 doğrulukla tüm hileleri banlayamaz. Cidden yapmamış olabilir çocuk. Hayır, hile yapıp ban yese niye buraya konu açsın? Siz Valve yöneticisi misiniz de gel senin banını açayım diyesiniz?
Bunlar yuzunden oyun oynayamıyoruz onun kini olabilir.

Burada da mı arkadaşın hile açmıştı? Kurcaladıkça bir pislik çıkıyor :D

Birden fazla VAC yasağı var.
Hayır telefon numarası ile VAC yedi.

Screenshot_6.png

Adam'ın 3 hesabı banlanmış, steamde hack linki istiyor, "beyler hile yapmamış olamaz mı" diyorsun. Dostum beyniniz nasıl çalışıyor çözemedim gerçekten.

Hileci arkadaş da hiç vazgeçmiyor demek ki, keşke bunlardan tamamen kurtulmanın bir yolu olsa.
Kardeş ben onu hileciye kötü yorum olarak attım hile demek için az mantık.

410729

410731

410732

Durduk yere olduğuna inanasım gelmiyor nedense.

Hayır telefon numarası ile VAC yedi

Hadi biri telefon numarası, ya öteki? Hepsini durduk yere almadın ya.

Biz burada boş yorum yapmıyoruz arkadaşım. 12 senedir kullanıyorum bu platformu, daha bir sunucudan bile yasaklanmışlığım yok.

Bu aldığın yasaklamalar kalkarsa şimdiki de kalkar. Nedense her şey senin aleyhine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı