Hile oluşturmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Warlord_x7

Kilopat
Katılım
11 Ekim 2011
Mesajlar
158
Selamlar arkadaşlar. Şu aralar oynadığım pek bilindik bir oyun olmayan bir oyun ile karşılaştım. Oyun gayet güzel fakat çokca hile var. Bu oyun orta çağda geçiyor. Kılıçlar, atlar vs. Ben mesela kılıcımı hızlandırmak istiyorum. Oyunun dosyasında bir not defteri var not defterinde silahların hızlarıyla oynanabiliyor.

Mesela 85 hıza sahip olan bir kılıcı 95'e çıkartabiliyorsunuz. Ama şöyle bir sorun var ki sizin ekranınızda gerçekten hızlanmış gibi gözüküyor fakat gerçekte öyle olmuyor. Mesela adama vurduktan 1 saniye sonra gerçekten vuruyorsunuz yani sadece göstermelik silahların hızı oynuyor. Ben oyunda bir şekilde kendim silahlarımın hızını yükseltmek istiyorum valla zaten yaz geldi uğraşacak bir şeyde yok.

Bana önerebilecğinz şeylere kendim hile oluşturmak istyorum yani kafa patlatacak kadar vaktim var. Nasıl yapabilirim bunu ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu söylememişsin, ama Cheat Engine programına bi bak derim.
 
Bende o oyunu oynuyorum mp hile olurmu bence olmaması lazım oyunun zevki kaçar.
 
MP okcular için bi hile oldyugunu duymuştum ama sen not defterleriyle oynama. Git karakter güçlendirme hilesi yap single de ama oyunu tadında oyna bırak adam önce vursun karakterin güçlü olursa koymaz o kadar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı