Hile uygulamaları kullanmaktan zarar gelir mi?

Rin2b

Decapat
Katılım
20 Mayıs 2021
Mesajlar
143
Adını veremeyeceğim ancak çoğunuzun bildiği büyük hile forumlarının uygulamalarını kullanıyorum. Normalde her şeyimi orijinal kullanırım Windows lisansı, indirdiğim uygulamalar vb. ancak hile konusunda bu forumların büyüklüğüne uygulamayı binlerce kişinin de kullanmasına güvenerekten bir şey olmayacağını düşünmekteyim. Sizce yanlış mı düşünmekteyim? Sizin fikirleriniz nelerdir?
 
Basitce çiftlik bank olayı da aynı bu kadar insan yatırım yaptıysa sıkıntı olmaz diye düşünüldü hiçbir hile güvenilir değildir.
 
Basitce çiftlik bank olayı da aynı bu kadar insan yatırım yaptıysa sıkıntı olmaz diye düşünüldü hiçbir hile güvenilir değildir.
Bilgisayarı security task manager ve startup'unu denetleyen uygulamalar ile bir çok kez kontrol ettim anormal bir servis bulamadım pc nin performansında da bir düşüş yaşamıyorum ancak olmayacağınında garantisi yok sonuçta kullandığım hile 5 yıldan uzun süredir bilindik ve kullanılan bir hile bir şey olsa şimdiye kadar yaparlardı diye düşünüyorum

Antivirüs kullanın karpesky mobile gibi ama "Orjinal" crack sitelerinden değil.
sanırım hayatında hiç hile kullanmadın hile programları anti virüs ile asla kullanılmaz ve büyük performans düşüşüne sebebiyet veriyor
 

Geri
Yukarı