Hile yüzünden atılan ban kalkar mı?

Gerçekten kardeşiniz mi yapmış?
Bu bizi ilgilendiren bir konu değil, maalesef Valve şirketinde çalışmıyoruz, ayrıca cs-2 zaten hile açma oyunu falan sanırım, girdiğim her maçta herkes hile kullanıyor genelde ruslar var. Belki seçkin maçlarda çok yoktur.

Çocugun daha once boyle seyler indirmeye calısıtgını gormustum. Arkadalarından bulmuş herhalde. Tembih etmiştim ve sonra bu manzara
Bu tür konuları önlemek için bilgisayar'ına şifre koyabilirsin, bununla ilgili makale bu bağlantıda mevcuttur. Windows'da parolanızı değiştirme veya sıfırlama - Microsoft Desteği

Ban açılır tekrar yaparsanız 1 gün sonra 3 gün sonra sınırsız.

Bana da pek gerçekçi gelmedi.
vallahi ben ypamadım. droplar yenilenmiş diye eve geldim sonraki manzara bu

Bu bizi ilgilendiren bir konu değil, maalesef Valve şirketinde çalışmıyoruz, ayrıca cs-2 zaten hile açma oyunu falan sanırım, girdiğim her maçta herkes hile kullanıyor genelde ruslar var. Belki seçkin maçlarda çok yoktur.

Bu tür konuları önlemek için bilgisayar'ına şifre koyabilirsin, bununla ilgili makale bu bağlantıda mevcuttur. Windows'da parolanızı değiştirme veya sıfırlama - Microsoft Desteği
tesekurler

vallahi ben ypamadım. droplar yenilenmiş diye eve geldim sonraki manzara bu

tesekurler
Tamamdır sıkıntı değil, kardeşinizi bir yuvarlayın sonra bilgisayara parolalarla donatın bir daha bir şey yapamasın.

O saatten sonra en fazla 30 gün süreyle hesabı kalıcı olarak silersin. Bu arada kardeşin hile açacak akla sahipken free hesapta açamamış. Yazık etmiş gül gibi hesabı.

Bu bizi ilgilendiren bir konu değil, maalesef Valve şirketinde çalışmıyoruz, ayrıca CS-2 zaten hile açma oyunu falan sanırım, girdiğim her maçta herkes hile kullanıyor genelde Ruslar var. Belki seçkin maçlarda çok yoktur.

Arkadaşım seçkin maçlarında hile çok az geldiğini söylüyor hocam. Bu arada tekrar g. O @Mutlynx
Kardeşinizi tembihleyin bir daha yapmasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı