HIPERNET ne kadar hız destekler?

hberkey

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Millenium'dan maksimum alabileceğim hızı sorguladigimda 38 Mbps diyor. Ancak Türk Telekom altyapisina baktığımda HiperNet altyapısı var diyor ki HiperNet ile 100Mbps alabiliyorum. Şimdi ben Türk Telekom alsam 100Mbps HiperNet paketi alsam yani bu hız ulaşır mı bana?

100 Mbps'e kadar alınabiliyor, ancak ortalama alabileceğiniz maksimum hız 24 Mbps olacaktır. Eski bir altyapı olduğu için illa ki kayıp yaşayabilirsiniz, hele söz konusu TT ise zaten bekleyebileceğiniz bir şey olmalıdır.
Millenicom sanırım Superonline altyapısı kullanıyordu, isterseniz kendilerine yazıp detaylı bilgi alın. Eğer destek var ise düşünmeden Millenicom'a geçin, TT'den cok daha iyidir.

100 Mbps'e kadar alınabiliyor, ancak ortalama alabileceğiniz maksimum hız 24 Mbps olacaktır. Eski bir altyapı olduğu için illa ki kayıp yaşayabilirsiniz, hele söz konusu TT ise zaten bekleyebileceğiniz bir şey olmalıdır.
Nasıl yani adam bana 100mbps diyor böyle birşey olacaksa neden alayım ki o zaman :/ üzüldüm şuan 100mbps alamayacagima

HiperNet elbette 100 Mbps hızlara kadar destek verebiliyor ama bunu santrale olan uzaklığınız etki ediyor. GIBIRNet bu adres üzerinden sorgulama yapıp SS atar mısınız?

HiperNet elbette 100 Mbps hızlara kadar destek verebiliyor ama bunu santrale olan uzaklığınız etki ediyor. GIBIRNet bu adres üzerinden sorgulama yapıp SS atar mısınız?
38 mbps :/
O zaman hiçbir şekilde 38 in üstü alamaz mıyım Turkcell'le vs

Arkadaşlar, Millenium'dan maksimum alabileceğim hızı sorguladigimda 38 Mbps diyor. Ancak Türk Telekom altyapisina baktığımda HiperNet altyapısı var diyor ki HiperNet ile 100Mbps alabiliyorum. Şimdi ben Türk Telekom alsam 100Mbps HiperNet paketi alsam yani bu hız ulaşır mı bana?
Santralin dibindeysen 100Mbps hatta 120Mbps civarı alınıyor. Uzaksan uzaklığa göre hız düşüyor. Sorgulamada kaç çıktıysa onu alırsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı