Hipnoz hakkında ne düşünüyorsunuz?

seffabullut

Hectopat
Daha fazla  
Hiç hipnoz olan var mı? İnsanların verdikleri bazı tepkiler çok gerçek gibi geliyor. Bunun üzerine çalışmaya başladım ama kendime güvenip yapacak kimseyi bulamadım. Deneyimleyen ya da gören duyan var mı? Ne düşünüyorsunuz?

Köpekten korkan bir tanıdığım hipnoz oldu pek işe yaradığını sanmıyorum.
Hocam açıkçası bu tip şeyler posthipnotik kısmına girdiği için ilgimi pek çekmedi. Sokak hipnozu altında yapılan şovlar güzel geliyor. Bir yandan baktığımda yerli yabancı herkesin benzer şeyleri yapıp benzer sonuç alması daha gerçek kılarken bir yandan acaba tek kaynaktan çıkan bir safsata mı diyorum.

Hocam açıkçası bu tip şeyler posthipnotik kısmına girdiği için ilgimi pek çekmedi. Sokak hipnozu altında yapılan şovlar güzel geliyor. Bir yandan baktığımda yerli yabancı herkesin benzer şeyleri yapıp benzer sonuç alması daha gerçek kılarken bir yandan acaba tek kaynaktan çıkan bir safsata mı diyorum.

O işin görüntü kısmı gibi geliyor sihirbazlık gibi. Görüntü oyunu yani. Gerçek hipnozu doktorlar yapar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baya baya ciddi proflar var Psikiyatri hipnoz yapan ve bilimsel olduğunu söyleyen ama ondan daha da fazla karşıt olan var. Şuan bilim dünyasında bu konu gerçekten tam muallakta. Ama hipnoz yapanların bile söylediği, sokaktakiler, filmlerdekiler vs. gerçekdışı. İstemediğin bir şeyi hipnoz altında yaptıramazsın falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı