Hırka önerisi

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Arkadaşlar nereden hırka alınmalı? Ve yani ben kendimi izah edeyim. Vücut olarak; 54-58 kilo arası gidip gelen, 170 boyuna sahip, ince birisiyim. Eşorfman olarak Mavi'ye göre S oluyor. Hırka ne olabilir? Biraz bol isteyen birisiyim ve Mavi'den almak istiyorum, kaliteli ve biraz da marka olduğu için. Small bana tam gelir sanırım, Medium mu almalıyım? Peki güzel bir hırkanın hissiyatını nasıl anlayabilirim? Yani yün miktarı falan, kullanılan malzemeler ve benim vücuduma göre nasıl bir hırka olur? Pek bilgim yok.

Kilo ve boy olarak hemen hemen aynıyız, tavsiyem polyester görünümlü pürüzsüz ağır hırkalar kullanma bir arkadaşımdan şu tarz bir hırka ödünç alıp kullanmıştım hoşuma da gitti açıkçası bu aralar yine polar görünümlü hırkalar giyiyorum. ve bence kesinlikle medium giymelisin.
1665783159913.png

Kilo ve boy olarak hemen hemen aynıyız, tavsiyem polyester görünümlü pürüzsüz ağır hırkalar kullanma bir arkadaşımdan şu tarz bir hırka ödünç alıp kullanmıştım hoşuma da gitti açıkçası bu aralar yine polar görünümlü hırkalar giyiyorum. ve bence kesinlikle medium giymelisin.
Eki Görüntüle 1544144
Hocam teşekkür ederim öncelikle tavsiyenizi dinleyeceğim. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı