Hırsız korkusu nasıl yenilir?

Çok doğru bir korku hocam sadece hırsız mı adama omzun değse bıçak çekecek hayvanlar var.. Evinde değerli bir şey yoksa korkmana gerek yok biliyor o şerefsizle kimde ne var ona göre ev seçiyorlar boş eve girmezler.

Kapıya düzenek kurabilirsin:

Eki Görüntüle 1355936

Ciddi olmak gerekirse bahçene dikenli ve telli bir duvar ördürebilirsin. Güvenlik kameraları ve alarmlar taktırabilirsin. Bekçi köpeği alabilirsin. Evinin de kapıları ve pencereleri yeterli değilse daha iyi ve modern kilit ve alarm mekanizmalarına sahip olanlarıyla değiştirebilirsin. Yanına sopa ve biber gazı alabilirsin.
Polat Alemdar bunun Portable versiyonunu kodlamıştı hatta.

Bende evde olmadığımda yaşıyorum bu duyguyu, pc'ye çalarlar diye :D Bahçede köpek var gerçi ama hırsız gelse kapıyı gösterir sanırım. Önlemleri aldıktan sonra gerisi şans sanırım.

Bahçenize girenler çok büyük ihtimal sabahları metal toplayan değerli eşya toplayan kişiler olabilir.

Küçükken benim de hırsız korkum çok fazlaydı babam bana evin etrafında polis bekliyor demişti. İnanmıştım :D. Yani çok kasmaya gerek yok. Kapılarınız kitliyse kolay kolay girmez. Camı kırıp gireyim kapıyı zorlayayım bunlar biraz zor artık. Max tavsiyem güvence yarat yatağın arkasına sopa koy kendini güvende hissettirecek bıçak çekse vurup düşürürsün gibi. Silahı varsa da atack yapmazsın hırsızlık ayrı katil olmak ayrı sonuçta.

Merhabalar eskiden beri bu korkum var zamanla azalma oluyor ama en ufak aklıma anıları getirdiğimde tekrar başlıyor. Asıl korkum yanlarında silah, bıcak gibi şeyler taşıyıp ya bana zarar verirse korkusu. Dünde bahçemize hırsız girdi bir tane ufacık mangal vardi onu almış internetten baktım satsa maksimum 120TL edecek. Bunlardan nasıl kurtulurum sizce arkadaşlar. Lütfen dalga geçmeyin.
Her gece hırsız gelirse ne yaparım diye düşünüyorum. 12 yıldır düşünüyor olsam her gece 1 saat düşünsem, hayatımdan 182 günümü kendimi geliştirerek düşündüm. Her türlü şeye karşı hazırlığım var.

Yenmek için de bahçenize bir tane Alman kurdu alıyorsunuz. Geleni düdükler kendisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı