Polat Alemdar bunun Portable versiyonunu kodlamıştı hatta.Kapıya düzenek kurabilirsin:
Eki Görüntüle 1355936
Ciddi olmak gerekirse bahçene dikenli ve telli bir duvar ördürebilirsin. Güvenlik kameraları ve alarmlar taktırabilirsin. Bekçi köpeği alabilirsin. Evinin de kapıları ve pencereleri yeterli değilse daha iyi ve modern kilit ve alarm mekanizmalarına sahip olanlarıyla değiştirebilirsin. Yanına sopa ve biber gazı alabilirsin.
Her gece hırsız gelirse ne yaparım diye düşünüyorum. 12 yıldır düşünüyor olsam her gece 1 saat düşünsem, hayatımdan 182 günümü kendimi geliştirerek düşündüm. Her türlü şeye karşı hazırlığım var.Merhabalar eskiden beri bu korkum var zamanla azalma oluyor ama en ufak aklıma anıları getirdiğimde tekrar başlıyor. Asıl korkum yanlarında silah, bıcak gibi şeyler taşıyıp ya bana zarar verirse korkusu. Dünde bahçemize hırsız girdi bir tane ufacık mangal vardi onu almış internetten baktım satsa maksimum 120TL edecek. Bunlardan nasıl kurtulurum sizce arkadaşlar. Lütfen dalga geçmeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.