Hırsızlıkta para mı var?

Valla ben en son hırsızlığı Payday 2 de yapmıştım milyonlar cukkaladık ama tabi o soygunla bu soygun bir değil yine de denemek isteyebilirsin.

Çalıyorsan düzgün yerden çal bak, bazı yerin insanları çok yobaz. Türkiyede kaldığını pek sanmıyorum ama bazı fakir ülkelerde hala el kesen, öldürenler falan var hırsız yakalayınca. Çocuk olsan da ayırt etmiyorlar bazıları. Türkiyede de dayak yersin diye tahmin ediyorum yakalanırsan, kafanı kollarınla kapat yere sırt üstü yat en iyisi. Çalacaksan zengin ve modern yerlerden çal zaten hem daha fazla para gelir hem de yakalanırsan bir şey yapmazlar. Umarım ilkinde yakalanırsınız bu arada bi' bitin ya.

Bazısı para için yapar bazısı zevk aldığı için yapar. Bazısı da hem para hem de zevk için yapar hırsızlığı. Mesela ben Skyrim oynarken hırsız karakterden çok zevk alıyorum ancak gerçek hayatta yapabileceğimi sanmıyorum çünkü düşüncesi bile çok yanlış hissettiriyor doğal olarak.

Çalıyorsan düzgün yerden çal bak, bazı yerin insanları çok yobaz. Türkiyede kaldığını pek sanmıyorum ama bazı fakir ülkelerde hala el kesen, öldürenler falan var hırsız yakalayınca. Çocuk olsan da ayırt etmiyorlar bazıları. Türkiyede de dayak yersin diye tahmin ediyorum yakalanırsan, kafanı kollarınla kapat yere sırt üstü yat en iyisi. Çalacaksan zengin ve modern yerlerden çal zaten hem daha fazla para gelir hem de yakalanırsan bir şey yapmazlar. Umarım ilkinde yakalanırsınız bu arada bi' bitin ya.
Tecrübe konuşuyor gibi geldi bana. Dediğimi yap yaptığımı yapma gibisinden.

Tecrübe konuşuyor gibi geldi bana. Dediğimi yap yaptığımı yapma gibisinden.

Yok :D, internette bazen bazı videolara denk geliyorumda oradan yola çıktım. 12 yaşında zayıflıktan kemikleri sayılan bir çocuk hırsızlık yaptı diye ona devletin yardım etmesi gerekirken elinin kesilmesi delirtiyorda beni. O durumda hırsızları 1000 kat daha çok seviyorum o elini kesenlerden.

Bana kalsa daha beter ederim onları. Bizimkiler gibi iki gün sonra serbest bırakmak yerine amele gibi ağır işlerde çalıştıracaksın hepsini.

Fiziksel güç gerektiren işlerde çalıştırmak çok mantıklıymış ama zarar vermek veya cezalandırmak çok ortaçağdan kalma bir teknik.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı